Представлений водневий автомобіль Toyota Mirai нового покоління

0
708

Автомобільний бренд Toyota оголосив про закінчення розробки нової версії автомобіля Toyota Mirai, який оснащений водневими паливними елементами.

«Основне завдання при створенні Toyotа Mirai, полягала в створенні екологічно чистого транспорту, який зміг би стати прямим конкурентом бензиновим і дизельним машинам. У новій версії автомобіля ми постаралися максимально збільшити комфорт і продуктивність », – повідомляє головний конструктор бренду Йошідзура Нарадзакі Сейґо.

Серія екологічно чистого транспорту від компанії Toyota стартувала в 2014 році. Першою моделлю серії стала Toyota Mirai, яка зуміла довести всьому світові можливості водневого транспорту. З моменту надходження в продаж першої генерації Toyota Mirai, компанія змогла реалізувати більше 10 тис. Примірників даного автомобіля.

Нова версія авто буде випускатися на преміальній платформі TNGA, що дозволило розмістити в салоні 5 пасажирських місць. Задній привід платформи є власною розробкою Toyota.

Щоб підвищити комфорт пасажирів під час поїздки, виробник додав поліпшену мультимедійну систему з 12-дюймовим екраном і голосовим управлінням.

Нове покоління Toyota Mirai буде представлено на виставці автомобілів в Токіо. Після неї модель почне надходити на авторинки Японії, США, Європи, Росії та Китаю.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!