Lamborghini випустила тизер загадкової моделі

0
4066

Італійський виробник суперкарів розмістив на своїй сторінці в Instagram тизер нової загадкової моделі з ще більш загадковим написом. На ньому зображений автомобіль, освітлений трьома променями світла, що імітують сучасні ДХВ Lamborghini і, що більш важливо, передню оптику концепт-кара Lamborghini Terzo Millennio.

«На підході щось нове. Не можеш дочекатися, щоб побачити це? Просто відкрийте очі на майбутнє», — йдеться в описі до фото.

Це змушує нас ламати голову, задаючись питанням, якою може бути ця нова модель Lamborghini. Є велика ймовірність, що це давно відомий гібридний гіперкар Lamborghini. Компанія, як стверджується, вже показала новинку потенційним клієнтам, і, за чутками, вона виглядала як концепція Terzo Millennio. Але з моменту появи цього звіту багато чого змінилося.

Майбутнє італійської марки стало похмурим. Раніше в цьому місяці повідомлялося, що заміна Aventador, ймовірно, буде заснована на концепті Terzo Millennio і буде відкладена до 2024 року, а заміна для Huracán з’явиться в наступному році. У той час як компанія отримує вигоду з успіху продажів Urus, генеральний директор VW Group Герберт Дисс не задоволений фінансовими показниками Lamborghini.

Audi, яка володіє Lamborghini у складі VW Group, не хоче витрачати гроші, необхідні для оновлення двигуна V12 від Aventador до нових європейських стандартів викидів. Замість цього компанія воліла б інвестувати в гібридні силові установки з V8, виключивши двигун V12 з флагманської моделі Lamborghini.

Нам не доведеться довго чекати, щоб дізнатись, що Lamborghini планує. Підпис в Instagram припускає, що Lamborghini може показати «майбутнє» під час автосалону у Франкфурті в наступному місяці. Ми сподіваємося, що це буде нова модель.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!