У США дебютував оновлений пікап Ford F-150

0
382

Американський автомобільний гігант Ford нарешті представив оновлену модель F-150 2024 року, в яку він привніс ряд поліпшень для всіх версій, орієнтованих на бездоріжжя, таких як Tremor і Raptor. Незважаючи на те, що компанія замовкла про зміни в технічній частині, впровадження нових технологій, зміни в дизайні та оновлене обладнання, безперечно, додадуть привабливості для потенційних покупців.


Спершу варто звернути увагу на візуальні зміни, вважають фахівці CSN-TV.RU. Компанія внесла невеликі зміни в дизайн F-150 Raptor та Tremor. Починаючи з бічних дзеркал і рухаючись вперед, обидва пікапа тепер мають характерний дизайн, який явно виражає їхній агресивний стиль і видатні позашляхові характеристики. На F-150 Raptor R доданий унікальний масивний горб на капоті, що надає йому ще агресивнішого вигляду. Обидві моделі Raptor пропонуватимуться з новим відтінком фарби під назвою Shelter Green, симетричною графікою на капоті та написом “Raptor” на задній чверті. На F-150 Raptor і Raptor R 2024 також буде доступний новий модульний бампер, який призначений для встановлення додаткових аксесуарів, включаючи світлову панель та інші продукти від Ford Performance. Крім того, для автомобілів серії Raptor, оснащених 37-дюймовими шинами, передні бампери мають конструкцію,


Компанія також повідомила, що інші компоненти пікапа стануть більш функціональними. Впровадження нових амортизаторів Fox Duel Live Valve, розроблених для забезпечення більш впевненої та контрольованої їзди, дозволить покращити характеристики підвіски. Ці амортизатори доповнюють існуючу систему Fox Live Valve і мають унікальний алгоритм для бездоріжжя, розроблений Ford Performance. Цей алгоритм дозволяє електронним системам підвіски адаптуватися до умов місцевості, що змінюються, коригуючись сотні разів на секунду. Крім того, F-150 Raptor і Raptor R 2024 отримали п’ятиважільну задню підвіску з подовженими поздовжніми важелями, тягою Панара і 24-дюймовими гвинтовими пружинами, які оптимізовані для високошвидкісної їзди по пустельних місцевостях.

Для випадків, коли пікап виявляється “засілим” у важкопрохідному місці, передбачені спеціальні буксирувальні гаки. Вони можуть чіплятися до нової лебідки, розробленої для F-150 Tremor 2024 року. Ця лебідка призначена для встановлення в модульний бампер і також буде доступна із захисною щіткою, розробленою інженерами Ford, а також іншими аксесуарами.


Колірне рішення бампера пікапа включає комбінацію Tarnished Dark Anodized і Carbon Black. Модель Tremor також відрізнятиметься наклейкою на бічній частині кузова, помаранчевими акцентами, унікальними підніжками та декоративним рядком усередині.

Незважаючи на те, що конкретні оновлення силових агрегатів обох моделей поки не були оголошені, деякі вже помітні. У попередній версії Tremor на 2023 оснащувався двигуном Coyote V8 потужністю 400 к.с. і 678 Нм максимального моменту, що крутить. F-150 Raptor 2024 зберігає високопродуктивний 3,5-літровий двигун V6 потужністю 450 к.с. та 691 Нм моменту. З приводу F-150 Raptor R 2024 потужність двигуна поки не оголошена, але відомо, що під капотом цієї моделі буде 5,2-літровий V8 з наддувом, який на даний момент розвиває 700 к.с. і 868 Нм максимального моменту, що крутить.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!