ТОП-3 моделей Honda, які легко подолають 500 тис. км

0
1227

Автомобілі компанії Honda завжди вважалися одними з найнадійніших серед японських брендів, конкуруючи за цим показником із моделями марки Toyota. Причому неубиваемыми вважалися як седани цієї компанії, а й моделі сегмента SUV.

Американське видання «MotorBiscuit» з опорою на місцеве авторитетне дослідницьке агентство «iSeeCars» назвало три кросовери компанії Honda , які з великою ймовірністю проїдуть без технічних несправностей понад 250 тис. миль або приблизно 500 тис. км .

Відкрив цей список найпопулярніший SUV в гамі японської компанії – кросовер CR-V . У випадку з ним досягти позначки на одометрі 500 тис. км можна з шансом 27,5%.

Зовсім небагато за цим показником його випереджає модель Honda Element . Як відзначають експерти, цей автомобіль компанії Honda має 27,8-відсотковий шанс протриматися до 500 тис. км.

Щодо лідера в цьому рейтингу, то з великим відривом перед двома іншими учасниками ТОП-3 знаходиться кросовер Honda Pilot . Найбільший SUV у лінійці японського автовиробника автомобіль, за підрахунками експертів, здатний проїхати 500 тис. км без технічних несправностей із 42,7-відсотковим шансом , що є одним із найкращих показників у класі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!