Компанія BMW вивела на тести новий X2

0
137

Майбутній BMW X2 2024 року, зокрема посилений варіант M35i, нещодавно був помічений під час тестування, і західні медіа-ентузіасти пригостили нас свіжою порцією шпигунських фотографій.

Цього разу на тестах була версія M35i, яку можна впізнати за деякими деталями, незважаючи на зменшений камуфляж.

Найбільш помітна відмінність від базової моделі полягає в дизайні переднього бампера, з помітними змінами в повітрозабірнику, решітці радіатора і фарах. Крім того, емблема “M” прикрашає колісні диски, а гальмівні супорти мають яскраве червоне забарвлення. За винятком цих спортивних удосконалень, загальний дизайн кросовера залишається в основному ідентичним іншим версіям.

Хоча деталі щодо потенційних змін в інтер’єрі залишаються невловимими, інсайдери припускають можливі оновлення з точки зору оздоблення та оснащення. За чутками, під капотом X2 буде встановлений дволітровий двигун потужністю 312 кінських сил.

Що стосується офіційної дати дебюту, то вона все ще оповита таємницею, але очікується, що продажі почнуться на початку наступного року. Ентузіасти з нетерпінням чекають на це динамічне доповнення до модельного ряду BMW.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!