Повністю новий Volkswagen Golf Mk9 показали на перших зображеннях

0
406

Volkswagen планує зберегти назву своєї популярної моделі Golf у лінійці компанії, випустивши повністю нове втілення цього автомобіля до 2029 року. У дев’ятій за рахунком генерації бестселер VW не тільки змінить платформу, але стане повністю електричним. Як він виглядатиме, показав незалежний дизайнер із Малайзії з ніком «Theottle».

Автомобільний художник намалював рендери нового “Гольф” з огляду на сучасні “батарейні” моделі Volkswagen на кшталт ID.3. На візуалізації показаний хетчбек, який дуже схожий на електричні автомобілі компанії.

Машині дісталися нова оптика спереду та ззаду, капот, бампери, а також інша кришка багажника та інша лінія скління.

Передбачалося, що новий Golf Mk9 використовуватиме платформу MQB Evo або MEB, призначену для електромобілів, але якщо вірити інформації видання Autoevolution, автомобіль побудують на шасі SSP.

Ця універсальна архітектура дозволяє реалізувати 800-вольтову технологію, яка дасть можливість заряджати тягову батарею дуже швидко (від 10 до 80% всього за 12 хвилин), а також підтримувати систему автономного управління четвертого рівня.

Саме Golf має стати першою моделлю в гамі VW, яку збудують на новій архітектурі, що підтримує максимальну вихідну потужність до 1700 кінських сил. У майбутньому якраз вона ляже в основу новинок Audi, Lamborghini та Porsche.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!