У США назвали вживані кросовери, яким є якісніша заміна

0
167

У сегменті кросоверів існує чимало популярних моделей, які купують попри все, навіть якщо поступаються деяким своїм конкурентам.

Журналісти американського видання «MotorBuiscuit» опублікували рейтинг із трьох представників категорії SUV, які мають більш прийнятну альтернативу за ті ж гроші.

Несподіваним чином відкрив цей ТОП «паркетник» Mitsubishi Outlander Sport . Незважаючи на свою популярність, цей японський кросовер має жорстку підвіску, що межує з дискомфортом, яка відчуває майже кожну нерівність на дорозі.

Крім того, за словами авторів цього рейтингу, базовому 2-літровому двигуну “Аутлендера” не вистачає потужності. Він надто гучний, але при цьому далеко не найшвидший.

У ролі якіснішої альтернативи для Outlander Sport американські журналісти називають Hyundai Kona , який коштує дешевше, а також має набагато приємніший інтер’єр і комфортне шасі.

Наступним представником сегменту кросоверів, який має більш гідну альтернативу, було названо Ford EcoSport . У випадку з ним основна претензія лежить у площині малопродуктивних моторів та небагатого базового обладнання, що спричиняє невисокий рівень безпеки.

Альтернативним варіантом йому заокеанські журналісти бачать Kia Soul – просторий та універсальний автомобіль, напханий сучасними технологіями, а також дуже безпечний.

Замкнув трійку найгірших для вибору уживаних кросовер Dodge Journey , що володіє лише одним варіантом двигунів, якому теж не вистачає продуктивності.

Замість нього американське видання рекомендує придивитися до Ford Edge .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.