Повністю електричний Peugeot E-3008 2024 показали на фото

0
175

Peugeot опублікував перші офіційні фотографії E-3008, нового купеподібного електрокросу, що дебютує 12 вересня. У третьому поколінні популярна модель перетворюється на повністю електричний купе-позашляховик, покликаний конкурувати з багатьма майбутніми електромобілями в компактному сегменті.

Екстер’єр Peugeot E-3008 використовує розвинену мову дизайну компанії, з більш тонкими фарами і потрійними світлодіодними «клацаннями», що обрамляють в основному закриті радіаторні грати, що зникає в передньому бампері. Інші основні моменти включають футуристичні легкосплавні диски, глянсово-чорне облицювання в нижній частині кузова та сильно нахилене заднє скло.


Дах і стійки виконані в чорному кольорі, з хромованим акцентом, що підкреслює аеродинамічну лінію даху, яка є основною особливістю нового покоління. Peugeot описує E-3008 як “фастбек-позашляховик”, запозичуючи цей термін у більшого кросовера 408, але більшість людей, ймовірно, впізнають його як купе-кросовер.

Французький автовиробник вже показав нам інтер’єр E-3008, який стане першою серійною моделлю, яка представила нову ітерацію технології i-Cockpit. Новий окремо 21-дюймовий вигнутий панорамний дисплей поєднує цифрову приладову панель, проекційний дисплей і сенсорний екран в єдине ціле над традиційно невеликим кермовим колесом. До цього приєднується менший сенсорний екран на центральній консолі з ярликами «i-Toggles», що настроюються, високоякісними тканинами і атмосферним підсвічуванням, що доповнюють футуристичну атмосферу.


Peugeot E-3008 стане першою моделлю, побудованою на абсолютно новій архітектурі STLA Medium, яка в кінцевому підсумку замінить старіючий платформу EMP2, що лежить в основі більшості компактних моделей різних брендів Stellantis. Було офіційно підтверджено, що позашляховик буде доступний із трьома повністю електричними силовими агрегатами та пропонуватиме запас ходу до 700 км.

Повна інформація буде опублікована лише через чотири дні, 12 вересня 2023 року. Прем’єра Peugeot E-3008 транслюватиметься у прямому ефірі із заводу в Сошо у Франції, де він вироблятиметься.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!