Оновлену Tesla Model Y показали на перших зображеннях

0
230

Повідомляється, що Tesla вже досить давно працює над оновленням свого найуспішнішого електромобіля, кросовера Model Y, з очікуваним початком виробництва у жовтні 2024 року, приблизно через рік після запуску оновленої Model 3 (також відомої як Project Highland).

І хоча подробиць про майбутнє оновлення Model Y “Project Juniper” мало, Reuters писав у березні, що Tesla почала зв’язуватися з постачальниками в рамках процесу оновлення. Але незалежні художники на основі нещодавно представленої Tesla Model 3 створили зображення, продемонструвавши своє бачення рестайлінгової моделі.

Щоб спростити завдання, користувач з ніком LaMianDesign створив набір рендерів, які показують його інтерпретацію переробленої Model Y, запозичивши нові фари та задні ліхтарі, а також гладкіший передній бампер від Model 3 Highland.

Зрозуміло, що це не офіційні зображення Tesla, але, враховуючи, що Model 3 і Model Y дуже схожі по конструкції, розділяючи безліч компонентів як усередині, так і зовні, легко припустити, що перероблений кросовер буде схожий на оновлену Model 3.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!