Aurus по-японськи: розкрито дату дебюту розкішного позашляховика Toyota

0
221

З’явилося нове зображення розкішного позашляховика Toyota Century. Разом із тизером Toyota розсекретила і дату прем’єри Century SUV: вона відбудеться 6 вересня, а старт продажів попередньо намічений на грудень цього року. Про новинку відомо, що вона виступає в тому самому сегменті, що і російський Aurus Komendant, а її головним конкурентом на зарубіжних ринках стане Rolls-Royce Cullinan.

Це вже друге офіційне зображення нової моделі Toyota. Перший тизер показали наприкінці червня у рамках презентації нових поколінь мінівенів Alphand та Vellfire — тоді на затемненому тлі продемонстрували контури позашляховика у профіль.

Нова ж фотографія більш інформативна: можна розглянути частину заднього ліхтаря, лінії бічної выштамповки на кузові, хромовану рамку заднього скла та руку в рукавичці, що відчиняє задні двері перед пасажиром. Останнє натякає на позиціонування моделі – це представницький автомобіль, власник якого їздить на задньому сидінні, а не водійському. З цього можна зробити висновок, що основний наголос буде зроблено на багате оснащення та комфорт у салоні.

За чутками, модель перевершить за габаритами Land Cruiser 300 і досягатиме в довжину 5,2 метра при колісній базі три метри. На задньому ряду встановлять два роздільні крісла підвищеного комфорту на кшталт Cullinan. Позашляховику пророкують двигун V6 об’ємом 3,5 літра, не виключається і гібридна силова установка.

Варто зазначити, що офіційно назва Century SUV для моделі поки не заявлена ​​– на свіжому тизерному зображенні вона не фігурує. При цьому побічно у компанії вже підтверджували, що позашляховик стане частиною сімейства Century.

За назвою Century з кінця 60-х років минулого століття Toyota випускає представницький седан. Зараз на ринку представлено його третє покоління, в яке Century переступив ще 2017-го. Поки не до кінця зрозуміло, чи седан і анонсований позашляховик випускатимуться паралельно або SUV замінить собою чотиридверку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!