Представлений найпотужніший в історії Porsche Cayenne

0
228

Компанія Porsche представила 739-сильний кросовер Cayenne Turbo E-Hybrid. Він оснащений гібридною силовою установкою на базі “бітурбовісімки” 4.0 і до ста в залежності від виконання розганяється за 3,6-3,7 секунди. Штатно Cayenne Turbo E-Hybrid йде із просунутою передньою оптикою HD Matrix LED. Версії GT покладені керамічні гальма, повнокероване шасі та титанова випускна система. Вартість кросовера в Німеччині – від 176324 євро, що відповідає 18,3 мільйона рублів.

На зміну Porsche Cayenne Turbo GT , який прибрали з європейської гами, щоб не псувати екологічні показники по всьому модельному ряду, прийшов не менш «злий» Cayenne Turbo E-Hybrid. Електричну начинку кросовер ділить з простим E-Hybrid , але замість «турбошестерки» 3.0 використовує бітурбодвигун V8 4.0, що забезпечує комбіновану віддачу 739 кінських сил і 950 Нм крутного моменту (попередник Cayenne Tur0 S0 . . У Turbo GT показники нижчі (659 к.с., 875 Нм), але в розгоні до ста він все одно швидше.

Спурт займає 3,3 секунд, тоді як Cayenne Turbo E-Hybrid потрібно 3,7 секунд, а гібридам з пакетом GT – 3,6. Останній пропонується тільки для Coupe і включає особливі налаштування електроніки, що управляє, заниження на 10 міліметрів, негативний розвал і ширші шини на передній осі. Крім цього, Cayenne Turbo E-Hybrid GT оснащений системою придушення кренів PDCC, керамічними гальмами і механізмом, що підрулює задніх коліс. Ну а візуальні маркери версії – диски діаметром 22 дюйми, вуглепластиковий дах та встановлені по центру патрубки титанового вихлопу.

Простий Cayenne Turbo E-Hybrid позбавлений цих принад. Проте кросовер може похвалитися адаптивною двокамерною пневмопідвіскою з роздільними регулюваннями рівнів стиснення та відбою та активним диференціалом PTV Plus. Ще машина має фари HD Matrix LED високої роздільної здатності, спортивні крісла з регулюваннями в 18 напрямках (комфортні сидіння — безкоштовна опція) і повністю цифровий кокпіт. У Німеччині ціни на гібриди стартують із 176 324 євро. За машину з приставкою GT доведеться викласти щонайменше 208 454 євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!