Названо 3 найкращі середньорозмірні седани за версією американців

0
1243

Корейський автопром за останні десятиліття зробив великий стрибок, наздогнавши, а в деяких випадках і перегнавши основних своїх конкурентів. Свідченням цього є недавнє дослідження, проведене аналітиками авторитетного американського журналу «Edmunds», який назвав 3 найкращі середньорозмірні седани, що продаються в країні.

Несподівано для багатьох усі ступені п’єдесталу залишили за собою представники автомобільних компаній із Південної Кореї.

На першій позиції в цьому рейтингу з оцінкою в 8,3 бала з 10 розташувався Kia K5, який назвали найкращим автомобілем у класі за його надійність, простоту в управлінні, відмінну підвіску, винятково хорошу шумоізоляцію і ціну.

Срібло дісталося Kia Stinger, який поступився K5 лише 0,1 бала. Цей фастбек журналісти зі США похвалили за відмінне поєднання швидкості, комфорту, стилю та практичності, а також охарактеризували як «видатний продукт у своєму сегменті».

Замкнув трійку представник модельної лінійки Hyundai – Sonata. Його оцінка склала 8 балів із 10. Бронзу цьому седану присудили за сміливий дизайн, одну з найкращих інформаційно-розважальних систем у класі, а також сукупність якостей, необхідних для сімейного седана.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!