У Haval з’явиться недорогий і брутальний кросовер Raptor з низькою витратою палива

0
302

Компанія Haval показала “живий” варіант свого нового кросовера Raptor, що входить до лінійки моделей Dragon. Машина позиціонується як легкий SUV із хардкорними дизайнерськими рішеннями та ціною до 200 тисяч юанів або 1 010 000 грн.

«Раптору» дістався дизайн, що його ріднить з іншими представниками гами моделей китайського автовиробника, включаючи круглі фари, оквадраченный силует і широкі радіаторні грати з овальними ламелями.

Ззаду машину оснастили вертикальними ліхтарями, що складаються з двох напівкруглих блоків, а двері багажника, на які поставили запасне колесо, було вирішено зробити боковим, як у багатьох позашляховиках.

Довжина Raptor складає 4,8 метра, ширина – 1,9 метра, висота – 1,8 метра. Розмір колісної бази дорівнює 2,7 метрів. Мінімальний дорожній просвіт – 200 мм, що дозволяє долати брід глибиною до 560 мм.

У салоні кросовера встановили незвичайно велику цифрову комбінацію приладів та «плаваючий» екран мультимедійної системи, які поєднуються з круглими шайбами кондиціонера та 3-спицевим кермовим колесом.

Приводити в рух “Раптор” буде гібридна система Hi4 розробки Great Wall потужністю 383 кінські сили. В її основу ляже 1,5-літрова «наддувна четвірка», що поєднується з двома електромоторами, один з яких разом із електронним блокуванням диференціала розташується на задній осі, забезпечивши роботу системи повного приводу.

Акумулятор в кросовері отримає ємність 19,1 кВт/год або 27,55 кВт/год, яких буде достатньо для того, щоб проїжджати на одному заряді до 102 кілометрів і 145 км (за циклом NEDC) відповідно.

Точні ціни на машину поки не оголошені, але очікується, що вони навряд чи виявляться вищими за 200 тисяч юанів або 1 010 000 грн за поточним курсом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!