Шість коліс та 500 сил: Great Wall віддала вражаючий пікап

0
377

У лінійці Great Wall у 2024 році з’явиться агресивний шестиколісний Shanhai Poer 6×6. Поки що величезний пікап проходить тести, але його шпигунські зображення опублікували на сайті Autohome .

Новий Great Wall Shanhai Poer 6×6 стане флагманом китайського бренду. Шестиколісний автомобіль є серійною версією концепт-кара Cyber ​​Pickup, презентованого навесні на автошоу в Шанхаї.

Від свого прототипу пікап Great Wall дещо відрізняється за дизайном. У нього більш стримана решітка радіатора, незабарвлені пластикові розширювачі арок та потужні дуги у кузові.

Задній борт кузова виконаний орним. Також привертають увагу великий кліренс, лебідка, 33-дюймові шини та повітрозабірник на капоті.

Відомо, що шестиколісний пікап буде на 52 см довшим за стандартний Great Wall Shanhai Poer – 5,96 м у довжину. Повна вага авто становить 3500 кг.

Китайський пікап Great Wall Shanhai Poer 6×6 оснастять гібридною силовою установкою з 3,0-літровою 360-сильною турбошісткою та електромотором. Сумарна віддача становитиме близько 500 л. с.

Автомобіль оснастять 9-ступінчастою автоматичною КПП і повним приводом з понижувальною передачею і 5 диференціалом, що блокується. Крім того, посилять підвіску пікапа та встановлять позашляхові амортизатори K-Man.

Ціна Great Wall Shanhai Poer 6×6 не називається, але напевно він буде в рази дешевшим від шестиколісного «Гелендвагена», який коштує близько мільйона доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!