Новий Renault Duster буде схожий на хетчбек – фото

0
188

До прем’єри нового покоління популярного кросовера Duster залишається зовсім небагато, а це означає, що тестові прототипи таких «паркетників» щодня все частіше потрапляють в об’єктиви фотошпигунів. Чергова серія знімків, зроблених автомобільними папарацці, змушує задуматися про те, наскільки сильно зміниться Дастер.

Судячи з фотографій, викладених у Мережу, одна з найпопулярніших моделей марок Renault і Dacia переживе кардинальну зміну зовнішнього вигляду, отримавши новий кузов, схожий на концепт-кар Bigster зразка 2021 року.


Попереду машині дістануться нові фари, інший капот, а також перелицьований бампер. Поміняється машина і збоку, обзавівшись зовсім іншим профілем, віконною лінією та новими колісними дисками.


Але найцікавіше ховається ззаду. Корма нового Duster практично на всіх шпигунських фото сильно нагадує хетчбек, а на склі його кришки багажника тепер красуватиметься спойлер.


Чого очікувати від інтер’єру реформованого кросовера поки неясно, але можна припустити, що він зміниться не менше ніж екстер’єр машини.

Про технічну частину зовсім невідомо нічого, крім того, що автомобіль збереже варіант з повним приводом.

Офіційна прем’єра машини, якщо вірити останнім чуткам, має відбутися до кінця 2023 року (імовірно, у листопаді).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!