У компанії Toyota є 5 авто з пробігом, від купівлі яких варто відмовитися: названо найбільш ненадійні моделі

0
628

Транспортні засоби японського бренду Toyota у росіян вже давно асоціюються з надійністю і якістю, але, як виявилося, не все тут так просто. Видання “SlashGear” розвіяло цей факт, поділившись списком автомобілів, у яких є низка серйозних проблем. Щоправда, йдеться в даному випадку про моделі з пробігом, але все одно від їх купівлі варто утриматися.

Першою в списку, як не дивно, йде Toyota Corolla 2009 року випуску. Основна проблема в автомобіля полягає в двигуні, витрата масла якого дуже велика. Крім цього, є дефекти в роботі водяних насосів, педалі газу і електросклопідйомників. Наступною значиться не менш популярна у росіян Toyota RAV4 2019 року складання. У цьому разі водії скаржаться на те, що транспортний засіб на трасі може розгойдувати, а в салон потрапляє вода через кліпси, якими кріпляться рейлінги (фото: Toyota).

У Camry 2007 року проблеми з витратою мастила і дратівливі стуки, що надходять від працюючого мотора. Є нарікання до якості оздоблення “торпедо”. Avalon, зібраний у період з 2012 по 2915 рік, має недоліки в роботі системи запобігання зіткненням PCS. І остання в списку значиться Sienna 2007 року складання з проблемою роботи селектора КПП, а також з кріпленням запасного колеса.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.