Секрети наступного покоління Mini розкрито: новий дизайн коліс та революційне кермо

0
361

Дизайн наступного покоління моделей Mini вже не є величезним секретом. Численні шпигунські знімки залишили дуже мало місця для інтерпретації як звичайного Mini, так і Countryman. Але виробник не зупиняється і, як і раніше, не показує нам кінцеві продукти, а просто продовжує свою тактику салямі. Сьогодні компанія поділилася свіжими порціями тизерних знімків, де зображені Mini Cooper і Mini Countryman.


І вся увага на фотографіях прикута до нового дизайну колісних дисків. За допомогою цих тизерів бренд підкреслює багатоспицевий дизайн із чорною та хромованою обробкою. У Mini зазначили, що коли справа доходить до дизайну коліс, «основна увага приділяється вже не скульптурі спицевої конструкції, а графічному дизайну, що характеризується сильними контрастами кольорів». Крім того, нове двовимірне компонування, мабуть, сприяє поліпшенню аеродинамічних властивостей та більшого запасу ходу електричних версій.


Також є фотографії кермового колеса, яке було повністю перероблено для наступного покоління моделей. Він має новий двоспицевий дизайн у стандартній комплектації, а також опціонально доступний у вигляді триспицевого варіанта з характерною поверхнею тканини. Існує також нова палітра сидінь, яка пропонує різноманітні комбінації кольорів, матеріалів та візерунків. Mini також виділяє нові бічні панелі сидінь, що ламінують.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.