Авто

Електрокросовер Acura ZDX, який представлять 17 серпня, показали на відео

Share

Марка Acura оголосила, що презентація першого серійного електромобіля — кросовера ZDX — відбудеться 17 серпня. Публічний показ влаштують у США в рамках щорічного Автомобільного тижня у Монтереї. Виробник підкріпив анонс невеликим тизерним відео.

У відеоролику показано передню частину Acura ZDX у «зарядженому» виконанні Type S. У компанії відзначають, що товарна модель запозичить частину рішень у торішнього концепту Precision EV. Серед них — фальшрадіаторна решітка з підсвічуванням по контуру, що є черговим етапом еволюції фірмового «грилю» Diamond Pentagon. Також на тизері можна розглянути світлодіодні ходові вогні Chicane, які є відсиланням до гоночного Acura ARX-05 і вже кілька років застосовуються на цивільних машинах бренду.

Acura підтвердила, що базовий ZDX та ZDX Type S надійдуть у продаж на початку наступного року і вже у початковій комплектації підтримуватимуть сервіси Google. Також цей електромобіль першим серед моделей марки отримає преміальну акустику Bang&Olufsen.

Відомо, що Acura ZDX та споріднений Honda Prologue побудовані на архітектурі Ultium концерну General Motors. Випускатимуть їх також у США, не виключено — по сусідству із співплатформним Cadillac Lyriq. «Гарячі» модифікації Type S, які з часом з’являться у всіх майбутніх електричних Акур, виділятимуться не так збільшеною потужністю, як їздовою динамікою, орієнтованою на отримання насолоди від водіння.

До вже анонсованих Акурою електромобілів входить суперкар, який прийде на зміну вже знятому з виробництва гібриду NSX. Найімовірніше, його створять на власній платформі e:Architecture, поява якої запланована на 2026 рік. У США один ентузіаст вже будує електричний рестомод на базі NSX першого покоління, використовуючи компоненти від Tesla Model S і Nissan Leaf.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Acura

Останні записи

Skoda вивела на тести новий компактний електрокросовер Elroq

Наприкінці цього року Skoda має намір представити компактний електричний кросовер під назвою Elroq. Його прототипи…

18.05.2024

Нове покоління Hyundai Palisade всередині буде майже як Range Rover

Минулий рік ознаменувався для Hyundai прем'єрою його великого кросовера Santa Fe, який отримав більш строгий…

18.05.2024

Представлений CyberTrailer із сонячними панелями для пікапа Tesla Cybertruck

Living Vehicle представила новий CyberTrailer – розкішний причіп із сонячними панелями, створений для власників Tesla…

18.05.2024

Знайдено всі переваги та недоліки кросовера Hyundai Mufasa

Експерт вирішив протестувати новий кросовер Hyundai Mufasa та поділитися своїми враженнями про його характеристики. Дана…

18.05.2024

Tesla піднімає ціни на Model 3 Performance, незважаючи на затримки постачання

Tesla представила оновлену Model 3 Performance 23 квітня, викликавши велику цікавість. Електромобіль отримав більше потужності, кращу ефективність та…

18.05.2024

Компанія Ford готує розширення лінійки Mustang

Ford розглядає можливість розширення лінійки Mustang після успішного запуску електрокросовера Mach-E під цим брендом. У…

18.05.2024