BMW X3 отримав дуже спортивну версію

0
267

Іноді баварці в BMW згадують, що їх первісним ідеалом була спортивність понад усе – вище розкоші, вище дизайнерських вишукувань, вище божевілля стилю та багато іншого.

В Австралії, де BMW представила особливі версії 1-, 2-, 3-Seires, X1 і X2 Sport, випущені в 2022 році, були досить успішними, і тепер компанія вирішила додати ще одного члена до колекції – спортивної колекції BMW X3 xDrive30i. Звичайно, за це доведеться доплатити — вартість новинки становить 109 900 австралійських доларів, що становить не менше 73 194 доларів за поточним обмінним курсом.

Для порівняння, звичайний BMW X3 xDrive 30i, оснащений 2,0-літровим рядним 4-циліндровим двигуном TwinPower Turbo і xDrive (248 к.с., що розганяють машину від нуля до 96 км/год за шість секунд), коштує 48 900 доларів США. Звичайно, він не є частиною розкішної спортивної колекції, тому з’ясуємо, що робить його таким особливим.

За словами BMW Australia, «моделі Sport Collection є привабливою пропозицією для клієнтів з оптимізованим списком обладнання, зберігаючи при цьому відому продуктивність та ефективність силових агрегатів BMW за переглянутою ціною». Насамперед, це предмет колекціонування, оскільки лише 350 екземплярів нового X3 xDrive30i Sport будуть доступні у продажу.

Крім того, є деякі унікальні особливості, такі як вибір металевої фарби M Carbon Black, Mineral White або M Brooklyn Grey, ексклюзивний 20-дюймовий двокольоровий Orbit Grey 787, панорамний люк на даху, преміальна система об’ємного звучання Harman/Kardon з 16 динаміками, сидіння з підігрівом та поперековою підтримкою для водія та переднього пасажира, та багато іншого.

До інших стандартних опцій увійшли пакет M Sport, адаптивна підвіска, шкіряна оббивка Vernasca, BMW Live Cockpit Professional з подвійними 12,3-дюймовими панелями, внутрішнє оздоблення M Aluminium Rhombicle Dark Black з глянсовими вставками Pearl Chrome і багато іншого.

У порівнянні з іншими моделями, BMW X3 матиме еволюційний дизайн, який уникає деяких важливих моментів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!