Флагманський ліфтбек Peugeot оновився, розтягнувся і перетворився на седан

0
73

У Мережі опублікували фотографії та характеристики Peugeot 508 L 2024 року. З рестайлінгом флагманський седан французького бренду втратив базовий 1,6-літровий двигун, отримав нову передню панель з безрамковими гратами радіатора і матричними фарами, обзавівся новими опціями і відзначився декором. Офіційну прем’єру новинки заплановано на середину серпня.

Від європейської версії китайський Peugeot 508 L відрізняється, перш за все, типом кузова: у КНР ліфтбек перетворився на седан, «підріс» на 55 мм заввишки і отримав збільшену на 58 мм колісну базу. Зовні чотиридверний седан можна дізнатися з характерної вставки в задніх стійках. Крім того, модель має по іншому оформлену корму, дзеркала заднього виду з камерами кругового огляду, селектор коробки і колесні диски.

Китайським покупцям седан від Dongfeng-Peugeot буде доступний у трьох комплектаціях з єдиним 1,8-літровим двигуном потужністю 211 л. і крутний момент 300 Нм у парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Ціни будуть оголошені ближче до старту продажів, які заплановані восени.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!