Авто

Опубліковано офіційні фото Kia Sorento 2023 модельного року: новий вигляд і нові можливості

Share

Корейська компанія Kia готує до швидкої прем’єри оновлений кросовер Sorento, який отримає не тільки новий дизайн, а й нові технології. Перші офіційні фото новинки вже з’явилися в мережі, і ми можемо розглянути, чим відрізняється новий Sorento від попереднього покоління.

Зовні Sorento став більш сучасним і динамічним. Фари тепер вертикальні, а не горизонтальні, і мають оригінальну форму. Решітка радіатора стала ширшою і об’єдналася з фарами в єдиний блок. Капот, передні крила та бампери також змінилися. Ззаду кросовер отримав нові ліхтарі. Загалом, Sorento став схожий на флагманський електрокросовер Kia EV9.

У салоні Sorento також відбулися зміни. Дисплеї цифрового приладового щитка і мультимедійної системи збільшилися в розмірі та стали більш інформативними. Вентиляційні отвори тепер вертикальні, а не горизонтальні. Якість матеріалів оздоблення підвищилася, а кермо стало більш спортивним.

Новий Sorento буде доступний з різними силовими агрегатами, але технічні подробиці оголосять пізніше. Акіуальна версія комплектується такими двигунами: бензиновими 2.5 і 3.5, дизельним 2.2, а також гібридними на базі 1.6-літрового турбомотора. Потужність двигунів варіюється від 178 до 285 к.с., а коробки передач – автоматичні. Привід може бути як переднім, так і повним.

Оновлений Kia Sorento буде повністю представлений у серпні 2023-го, а продажі почнуться наприкінці року або на початку наступного. Очікується, що новий кросовер матиме великий попит у покупців, які цінують комфорт, безпеку та стиль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Kia

Останні записи

Електрокар за 2500 доларів показали наживо (фото)

В Китаї запустили в продаж новий економічний електричний пікап під назвою Kayu GMF. Цей компактний…

19.05.2024

ТОП-5 автомобілів з пробігом, які привозять в Україну зі США

За даними "Укравтопрому", в 2024 році в Україні було зареєстровано 4 майже 3700 старих автомобілів…

19.05.2024

Toyota назвала ціни на новий хетчбек Corolla 2025 року

Японська компанія випустила хетчбек Toyota Corolla в 2025 році, але не змінила ціну на цю…

19.05.2024

Volkswagen приймає замовлення на новий Golf GTI

Новий Volkswagen Golf GTI, крім інновацій, отримав нову інформаційно-розважальну систему, нове програмне забезпечення, новий дизайн.…

19.05.2024

Бюджетний кросовер Dacia Duster 2024 ще подешевшав

Не так давно кросовер Dacia Duster 2024 отримав серйозне оновлення. Автомобіль вже продається на основному…

19.05.2024

Фахівці назвали прості способи як правильно перевірети автомобіль

Відомий американський Автомеханік Скотті Кілмер закликав водія постійно стежити за технічним станом автомобіля. Серед іншого,…

19.05.2024