Розсекречено салон нового MINI Cooper

0
88

Компанія MINI опублікувала перші повноцінні зображення інтер’єру електричного Cooper нового покоління. Хетч повністю втратив приладову панель, отримавши натомість круглий центральний дисплей, а також кермо в спортивному стилі з напливами під хват рук. Виробництво електромобіля за планом компанії має стартувати у листопаді.

Стриманий інтер’єр електромобіля відрізняється передньою панеллю оригінальної форми з незвичайним оздобленням, овальними дверними ручками та решіткою динаміків, а також незвичайним підсвічуванням. Високотехнологічні риси у дизайні салону MINI Cooper поєднуються з вінтажними рішеннями. Наприклад, поруч з круглим сенсорним екраном розташовується невеликий блок фізичних перемикачів, до якого включений і селектор передач.

На нових зображеннях добре видно двоспицеве кермо, фотографії якого MINI публікувала раніше, а також традиційні підкермові перемикачі. Також тоді ж були продемонстровані сидіння з комбінованим тканинним оздобленням — їх компанія називає абсолютно новими.

Перші характеристики електромобіля також відомі. MINI Cooper вийде на ринок у двох версіях. Молодша отримає 184-сильний мотор у поєднанні з 40,7-кіловатною батареєю, старша – двигун на 218 сил та 54,2-кіловат-годинний блоку акумуляторів. Тим самим електромобіль зможе проїжджати без підзаряджання від 300 до 400 кілометрів, що помітно перевищує показники нинішньої тридверки. Не виключено, що дебютує новий MINI Cooper вже у вересні на мюнхенській виставці IAA.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!