Фото нового Hyundai Santa Fe 2024 злили у мережу до прем’єри

У новому поколінні компанія повністю переробила дизайн кросовера

0
458

Буквально нещодавно з’явилася інформація про оновлення одного з найпопулярніших корейських кросоверів Hyundai Santa Fe до нового покоління, як у мережі вже з’явилися фото новинки, яка стала набагато брутальнішою за зовнішнє, а також підросла в розмірах. Автомобіль буде доступний у бензиновій та гібридній версіях.

Так, днями новий Hyundai Santa Fe вдалося помітити наживо на одному з підземних паркінгів у Південній Кореї. Фото кросовера в оновленому кузові опублікували на сторінці Shorts car в Instagram.

Найвидатніші зміни кросовера в новому поколінні торкнулося його зовнішності, яка стала суворішою, без вигнутих і плавних ліній, як у попередньої моделі. Зняти кросовер вдалося майже без камуфляжу, що дозволяє розглянути дизайн автомобіля в деталях.

Найімовірніше, сфотографувати вдалося одну з базових версій Hyundai Santa Fe 2024, про що свідчать відповідні колісні ручки та одна вихлопна труба. При цьому офіційна презентація моделі призначена на серпень.

Усередині автомобіля тепер є два великі монітори, центральна консоль стала двоповерховою, а салон отримав безліч сенсорних кнопок. Усередині автомобіль став просторішим, шляхом збільшення зовнішніх габаритів, а на вибір, як і в попередньому поколінні будуть доступні два або три ряди сидінь.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!