Несподіваний дешевий позашляховик Renault помітили в Європі

0
1091

Renault Groupe сповнена рішучості поліпшити свої позиції на основних ринках, що розвиваються. Бразилія перебуває в центрі уваги. Колос європейської автомобільної промисловості сконцентрував усі свої сили з метою проведення амбітного продуктового наступу. На порядку денному – запуск цілої серії нових моделей, створених спеціально для виходу на ринок далеко від Європи.

Одна з новинок, з якою Renault працює на повну потужність, була сфотографована серед білого дня в Європі. Дуже важливо пам’ятати абревіатуру HJF. Це код, під яким новий дешевий позашляховик Renault відомий всередині компанії. Стриманий позашляховик, який прагнутиме наслідувати успіх Dacia Sandero Stepway.

Важливо пам’ятати, що Renault Groupe вирішила не продавати третє покоління Dacia Sandero і Dacia Logan у Бразилії. Там досі можна купити моделі Renault Stepway і Renault Logan. Обидва засновані на старій архітектурі B0, яку використовує Dacia.

Замість того, щоб продавати ребрендингові моделі Dacia, Renault вважатиме за краще розробляти спеціальні продукти для Бразилії. Цей новий доступний позашляховик є одним з перших, які дасть цей стратегічний план.

Renault довгий час відкладала розробку альтернативи моделям нового покоління, таким як Volkswagen Nivus і FIAT Pulse. Вона розробляється на платформі CMF-B, архітектурі, яку Dacia використовує у всіх своїх нових моделях. На технічному рівні він матиме спільну техніку з Sandero Stepway.

Незважаючи на камуфляж, можна побачити загальні форми, які отримає транспортний засіб. Він матиме авантюрний дизайн. Його фронтальна частина випромінюватиме власну індивідуальність завдяки формі оптичних груп та решітці радіатора. Ззаду ліхтарі у вигляді літери C.

Що стосується механічної частини, то автомобіль буде доступний з 1,0-літровим двигуном TCe з трьома циліндрами та двигуном 1,3 TCe з чотирма циліндрами відповідно. Обидва агрегати працюватимуть на етанолі. Будуть тільки передньопривідні версії.

Новий позашляховик Renault буде представлений до кінця цього року. Прийом попередніх замовлень заплановано на перше півріччя 2024 року. Його вироблятимуть у Бразилії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!