Skoda показала на тизері дві бюджетні моделі

Оновлені Skoda Scala і Kamiq 2024 року анонсували напередодні дебюту 1 серпня

0
475

Існуючи з 2019 року, Scala і Kamiq мають бути оновлені в середині життєвого циклу. Skoda представить злегка перероблений хетчбек і кросовер через два тижні, провівши подвійну прем’єру 1 серпня. Тим часом, кілька тизерів дають нам уявлення про те, чого очікувати від оновлених автомобілів. Обидва отримують більш тонкі фари з новим зовнішнім виглядом, переробленими бамперами, свіжим дизайном коліс і новітнім фірмовим шрифтом для напису на дверях багажника.

Ми не очікуємо якихось серйозних змін всередині – Skoda, ймовірно, внесе тонкі зміни, щоб повторити останній Fabia. Під капотом очікується поява знайомих трициліндрових двигунів 1.0 TSI і чотирициліндрових двигунів 1.5 TSI, які працюють у парі з шестиступінчастою механічною або семиступінчастою автоматичною коробкою передач із подвійним зчепленням.

Kamiq став другим найбільш продаваним автомобілем Skoda (після Octavia) у 2022 році, протягом якого клієнтам було поставлено 96 300 одиниць. Що стосується Scala, то п’ятидверний хетчбек був набагато менш популярний, оскільки чеський автовиробник продав 39 500 екземплярів свого конкурента Volkswagen Golf.

Skoda була зайнята протягом усього 2023 року, розробивши для електричного позашляховика Enyaq топову версію Laurin & Klement та анонсувавши щонайменше шість електромобілів, які мають з’явитися на ринку до 2026 року. Тим часом, наступне покоління Kodiaq і Superb будуть представлені на окремих заходах цієї осені. У 2024 році Octavia зазнає фейсліфтингу.

Щоб розширити свою глобальну присутність, чеський бренд виходить на в’єтнамський ринок, співпрацюючи з Thanh Cong Motor Vietnam (TC Motor). На першому етапі автомобілі імпортуються з Європи, але з наступного року на заводі в провінції Куангнінь почнеться місцеве складання хетчбека Slavia і кросовера Kushaq з використанням повністю розбірних (CKD) комплектів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!