Компанія Haval представила новий позашляховик Raptor

0
707

Компанія Haval представила свій новий позашляховик Raptor, який отримав ще кілька назв: Xianglong, Veyron, Big Dog PRO і Thunder Dog. Достаток варіантів найменування вказує на те, що це глобальна модель, призначена для продажу на безлічі ринків, включно з Росією.

Автомобіль має позашляховий дизайн, який злегка нагадує стиль оновленої моделі Dargo. Його радіаторна решітка виконана в прямокутній формі, а знизу встановлено масивний захист бампера.

Новий автомобіль має такі габарити: його довжина становить 4800 мм, ширина – 1916 мм, а висота – 1822 мм. Колісна база цієї моделі дорівнює 2738 мм. Таким чином, новинку за розмірами можна порівняти з Hyundai Santa Fe і вона довша за Dargo майже на 20 см.

На задніх дверях автомобіля можна встановити круглий або прямокутний чохол для зберігання запасного колеса. Крім того, в машині передбачено камери кругового огляду.

Майбутній автомобіль буде обладнаний гібридною силовою установкою, що складається з двигуна 1.5Т і електромотора, які забезпечують загальну потужність у 167 к.с. Максимальна швидкість нової моделі становитиме 190 км/год.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!