Головна Авто Китайська Volvo: Nio обійшов європейських конкурентів

Китайська Volvo: Nio обійшов європейських конкурентів

0
521

Часи, коли китайські автомобілі складалися як коробка сірників, під час тесту на безпеку Euro NCAP, залишилися в минулому. Нещодавні результати випробувань Euro NCAP показують, що з безпекою у Nio теж все гаразд.

Європейське відділення інституту безпеки Global NCAP піддало Nio ET5 та Nio EL7 всебічним випробуванням на безпеку. І електричний седан (ET5), і більший позашляховик (ET7) отримали максимально можливу оцінку п’ять зірок NCAP. 

Автомобілі Nio вже не вперше досягають більш ніж хороших результатів. Наприклад, перший Nio, проданий у Європі ES8, також зміг заробити п’ять зірок у 2021 році. У 2022 році Nio ET7, найбільший седан бренду на даний момент, також отримав п’ять зірок.

Що стосується захисту дорослих пасажирів, ET5 та EL7 набирають відповідно 96 та 93 відсотки максимально можливих балів. Безпека дітей в автомобілі була оцінена на 85 відсотків від максимального балу для ET5 та EL7. З точки зору безпеки пішоходів ET5 та EL7 набрали 83 відсотки та 80 відсотків балів відповідно. Присутні системи безпеки дають ET5 81 відсоток балів у цій галузі, EL7 набирає 79 відсотків досяжних балів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Дякуємо!

Тепер редактори знають.