Kia показала новий Seltos – відео

Kia анонсувала тизером новий кросовер Kia Seltos для ринку Індії

0
204

Марка Kia офіційно анонсувала оновлений кросовер Seltos для авторинку Індії. Тизерне відео з новинкою, яка буде представлена ​​вже 4 липня 2023, напередодні з’явилося на ютуб-каналі Kia India.

Судячи з того, що можна побачити на представленому відеоролику, рестайлінговий варіант Kia Seltos отримає нові світлодіодні фари та ліхтарі, а також повністю переглянутий інтер’єр з новими повітропроводами, модернізованим блоком клімату та «моноекраном», який поєднує в собі електронну панель приладів і медіасистему.

Плюс до всього, кросовер Kia Seltos для ринку Індії напевно розбагатіє по оснащенню. За попередньою інформацією, його поповнять панорамний дах з люком, вентиляція передніх сидінь, система електронного контролю стійкості авто ( ESC ), система контролю тиску в покришках, а також додаткові подушки безпеки, загальна кількість яких у топових виконаннях досягатиме шести.

Яким буде оновлений Kia Seltos технічно, достеменно невідомо. Індійські ЗМІ пророкують йому відразу три мотори на вибір: 1,5-літровий бензиновий «атмосферник» потужністю 115 к.с., 116-сильний дизельний агрегат того ж об’єму та 160-сильний турбодвигун. У РФ модель Kia Seltos не виробляється більше року, тому офіційних поставок таких машин до нашої країни немає.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.