Головна Авто Kia Seltos кардинально зміниться та отримає нові технології

Kia Seltos кардинально зміниться та отримає нові технології

Kia анонсувала тизером новий кросовер Seltos для ринку Індії

0
114

Корейський автовиробник опублікував тизерне відео з демонстрацією кросовера Kia Seltos, який зазнав рестайлінгу. Очікується, що модель, яка першою вийде на ринок Індії, буде представлена ​​вже 4 липня 2023 року. А поки що корейський автовиробник частково розсекретив деталі новинки.

Судячи з ролика, автомобіль отримав оновлену світлодіодну оптику спереду та ззаду, а в салоні відбулися кардинальні зміни. Так, тачскрин мультимедійного комплексу був об’єднаний в єдиний блок із повністю цифровою панеллю приладів, а блок клімат-контролю був повністю перероблений. Також з’явились нові центральні вентиляційні отвори.

Як додаткові опції, корейський бюджетний кросовер отримає панорамний дах з люком, вентильовані передні сидіння, систему електронного контролю стійкості (ESC) і систему контролю тиску в шинах. Крім того, у топових комплектаціях пропонуватиметься до шести подушок безпеки.

На жаль, що буде під капотом новинки, в Kia не розповіли. Проте на індійському порталі CarDekho повідомляється, що машина збереже 1,5-літрові бензинові та дизельні агрегати. У першому випадку потужність складає 115 л. і 144 Нм крутного моменту, а в другому – 116 к.с. і 250 Нм крутного моменту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.