Головна Авто Kia готує конкурента легендарному Toyota Hilux

Kia готує конкурента легендарному Toyota Hilux

Новий пікап Kia Tasman з'явиться у 2024 році

0
323

Kia всерйоз працює над тим, щоб пробитися до сегменту пікапів, після довгих спроб переконати правління бренду запустити розробку пікапа. Сама компанія підтвердила плани зі збирання пікапа, який знову з’явився на тестах у Південній Кореї, показуючи деякі елементи дизайну під камуфляжем.

На цей раз пікап Kia , який, ймовірно, отримає назву Tasman , був зображений користувачем Shorts Carm. Судячи з знімків, автомобіль як і раніше використовує комбінацію наклейок і чорних тканин, щоб приховати якомога більшу частину кузова. Деякі ЗМІ вважають, що пікап знаходиться на ранній стадії розробки, тому компанія використовує деталі від інших автомобілів, такі як фари та передні ґрати від позашляховика Mohave .

Ще однією ознакою того, що це початковий мул, є той факт, що кузов непропорційний. Задній бампер, мабуть, тимчасовий. Цілком можливо, що Kia створила мула з деталями від інших автомобілів, щоб почати розробку, налаштувавши платформу.

Kia вже заявила, що зробить вантажівку для входу в сегмент Toyota Hilux , що служить для роботи – ходять чутки про другий пікап, який орієнтований більше на імідж і буде заснований на  Hyundai Santa Cruz .

Kia працює також над ще одним пікапом, який повністю електричний і використовує платформу e-GMP останніх електромобілів, випущених як Hyundai , так і  Kia в останні роки. Але він буде мати інший дизайн і буде вироблятися в Сполучених Штатах, а також може досягти Європи.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.