Авто

Повнопривідний електричний седан Volkswagen з’явився у Китаї

Share

У процесі омологації китайський регулятор представив Volkswagen ID.7 Vizzion із повним приводом. “Електричний Passat” буде оснащений двома двигунами загальною потужністю 308 к.с. і трохи більшою спорядженою масою, ніж варіант із заднім приводом, який був представлений раніше у квітні.

Нова комплектація AWD буде оснащена заднім двигуном потужністю 201 л. та переднім двигуном потужністю 107 к.с. Максимальна швидкість обмежена 155 км/год , що не так багато для потужної двомоторної комплектації. Автомобіль буде оснащений потрійною батареєю NMC (яка має кращу щільність енергії ніж LFP, але містить кобальт і нікель). Потужність поки не розголошується, але CarNews China дізнався, що її ємність складе 84,8 кВт/год . Очікується, що запас ходу становитиме близько 600 км .

ID.7 Vizzion AWD – середньорозмірний седан з п’ятьма місцями та п’ятьма дверима. Габарити становлять 4956/1862/1537 мм, а колісна база – 2965 мм. Очевидно, що ці габарити не відрізняються від розмірів задньопривідної версії, але через додатковий передній мотор споряджена маса автомобіля трохи збільшена до 2 232 кг . Для порівняння, споряджена маса RWD становить 2122 кг. Автомобіль матиме 20-дюймові колеса і пропонуватиме чотири різні дизайни.

Як і всі автомобілі серії ID, ID.7 знаходиться на платформі MEB Volkswagen, призначеної для електромобілів. ID.7 Vizzion вироблятиметься спільним підприємством FAW-Volkswagen і, як очікується, вийде на ринок у 2024 році. Крім того, ID.7 також вироблятиметься іншим китайським спільним підприємством VW із SAIC під назвою ID.Next .

Volkswagen управляє двома спільними підприємствами в Китаї разом із державними автовиробниками SAIC (Shanghai Automotive Industry Corporation) та FAW (First Automobile Works). Зазвичай, коли Volkswagen представляє нову модель у Китаї, вона виробляється обома спільними підприємствами. Хоча автомобілі, вироблені різних заводах, мають різні назви, їх характеристики практично ідентичні. Наприклад, європейські моделі ID.4 і ID.6, які виробляються SAIC, називаються ID.4 X і ID6 X, а моделі, що виробляються FAW, називаються ID.4 Crozz і ID.6 Crozz.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Volkswagen

Останні записи

Електрокар за 2500 доларів показали наживо (фото)

В Китаї запустили в продаж новий економічний електричний пікап під назвою Kayu GMF. Цей компактний…

19.05.2024

ТОП-5 автомобілів з пробігом, які привозять в Україну зі США

За даними "Укравтопрому", в 2024 році в Україні було зареєстровано 4 майже 3700 старих автомобілів…

19.05.2024

Toyota назвала ціни на новий хетчбек Corolla 2025 року

Японська компанія випустила хетчбек Toyota Corolla в 2025 році, але не змінила ціну на цю…

19.05.2024

Volkswagen приймає замовлення на новий Golf GTI

Новий Volkswagen Golf GTI, крім інновацій, отримав нову інформаційно-розважальну систему, нове програмне забезпечення, новий дизайн.…

19.05.2024

Бюджетний кросовер Dacia Duster 2024 ще подешевшав

Не так давно кросовер Dacia Duster 2024 отримав серйозне оновлення. Автомобіль вже продається на основному…

19.05.2024

Фахівці назвали прості способи як правильно перевірети автомобіль

Відомий американський Автомеханік Скотті Кілмер закликав водія постійно стежити за технічним станом автомобіля. Серед іншого,…

19.05.2024