Повнопривідний електричний седан Volkswagen з’явився у Китаї

Volkswagen ID.7 отримав у Китаї 308-сильну повнопривідну версію

0
117

У процесі омологації китайський регулятор представив Volkswagen ID.7 Vizzion із повним приводом. “Електричний Passat” буде оснащений двома двигунами загальною потужністю 308 к.с. і трохи більшою спорядженою масою, ніж варіант із заднім приводом, який був представлений раніше у квітні.

Нова комплектація AWD буде оснащена заднім двигуном потужністю 201 л. та переднім двигуном потужністю 107 к.с. Максимальна швидкість обмежена 155 км/год , що не так багато для потужної двомоторної комплектації. Автомобіль буде оснащений потрійною батареєю NMC (яка має кращу щільність енергії ніж LFP, але містить кобальт і нікель). Потужність поки не розголошується, але CarNews China дізнався, що її ємність складе 84,8 кВт/год . Очікується, що запас ходу становитиме близько 600 км .

ID.7 Vizzion AWD – середньорозмірний седан з п’ятьма місцями та п’ятьма дверима. Габарити становлять 4956/1862/1537 мм, а колісна база – 2965 мм. Очевидно, що ці габарити не відрізняються від розмірів задньопривідної версії, але через додатковий передній мотор споряджена маса автомобіля трохи збільшена до 2 232 кг . Для порівняння, споряджена маса RWD становить 2122 кг. Автомобіль матиме 20-дюймові колеса і пропонуватиме чотири різні дизайни.

Як і всі автомобілі серії ID, ID.7 знаходиться на платформі MEB Volkswagen, призначеної для електромобілів. ID.7 Vizzion вироблятиметься спільним підприємством FAW-Volkswagen і, як очікується, вийде на ринок у 2024 році. Крім того, ID.7 також вироблятиметься іншим китайським спільним підприємством VW із SAIC під назвою ID.Next .

Volkswagen управляє двома спільними підприємствами в Китаї разом із державними автовиробниками SAIC (Shanghai Automotive Industry Corporation) та FAW (First Automobile Works). Зазвичай, коли Volkswagen представляє нову модель у Китаї, вона виробляється обома спільними підприємствами. Хоча автомобілі, вироблені різних заводах, мають різні назви, їх характеристики практично ідентичні. Наприклад, європейські моделі ID.4 і ID.6, які виробляються SAIC, називаються ID.4 X і ID6 X, а моделі, що виробляються FAW, називаються ID.4 Crozz і ID.6 Crozz.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!