Land Rover оновив свій популярний позашляховик

Компанія Land Rover представила у США оновлений позашляховик Range Rover 2024 модельного року

0
367

Серія Land Rover Range Rover , яка є основним продуктом як сегменту SUV, так і сегмента розкоші, досягла свого п’ятого покоління наприкінці 2021 року як модель 2022 року. Багато хто стверджував, що його стиль був занадто близьким до L405 Range Rove r, що йде, а також до більш дешевого Range Rover Sport . Але, як виявилося, останній (і, можливо, найкращий) Range Rover справді став досить популярним, особливо у Сполучених Штатах. І це попри те, що розкішний позашляховик коштував недешево.

Тепер, коли оновлений Land Rover представив оновлений Range Rover , ми можемо подивитись нові рекомендовані роздрібні ціни. Як уже стало традицією автопрому в наші дні, Land Rover трохи підняв ціни на сімейство Range Rover 2024 року – з вихідної базової рекомендованої роздрібної ціни в 106 500 доларів до 107 400 доларів, при цьому тільки PHEV та SV отримали модернізовані силові агрегати.

Варто відзначити, що список нових функцій включає останню версію інформаційно-розважальної системи Pivi Pro , послугу введення в експлуатацію SV Bespoke, Dynamic Response Pro3 і адаптивний круїз-контроль для бездоріжжя з технологією Country Road Assist для Terrain Response , а також кілька нових силових. агрегатів та м’який гібрид для «базового» Range Rover V8 .

Останні варіанти – це новий гібридний бензиново-електричний двигун, що підключається, потужністю 542 к.с., з електричним запасом ходу до 82 км, і нова версія потужністю 606 к.с. для флагманського Range Rover SV .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!