Головна Авто Популярний японський кросовер оновився в Європі та отримав гібридний мотор

Популярний японський кросовер оновився в Європі та отримав гібридний мотор

У Європі дебютував кросовер Honda CR-V 2023 року

0
540

Сьогодні Honda представляє CR-V шостого покоління на європейському ринку під час спеціальної церемонії для ЗМІ в Оффенбасі, Німеччина. Новий позашляховик зовні практично ідентичний своєму північноамериканському побратиму, хоча під капотом є деякі суттєві відмінності. До них ми дістанемося буквально за секунду, але спочатку – поглянемо на екстер’єр та інтер’єр.

Новий CR-V зберігає загальний силует свого попередника, але отримує нову характерну передню панель з великою решіткою радіатора, оточеною парою гладких фар. Кожен із двох доступних для Європи силових агрегатів має власний дизайн решітки радіатора. Позаду зміни порівняно з CR-V попереднього покоління менш помітні: задні ліхтарі зберегли свою основну форму, але отримали нову внутрішню графіку.

Ймовірно, важливішим є той факт, що новий CR-V виріс у всіх напрямках. Кросовер 2023 модельного року став ширшим, довшим і вищим, що забезпечує більше місця для пасажирів. Також на 18 відсотків побільшало місце для багажу.

Honda, здається, особливо пишається роботою, яку вона зробила з інтер’єром. На додаток до того, що салон став більш висококласним, ніж раніше, тепер він має кращу оглядовість завдяки нижчим переднім кутам і плоскому капоту. Це у поєднанні з великим склінням нового CR-V «підсилює відчуття відкритості та дає відчуття безпеки та впевненості всім пасажирам».

У той час, як американська модель має базовий 1,5-літровий двигун з турбонаддувом, на Старому континенті немає установки виключно з ДВЗ. Гібрид CR-V використовує 2,0-літровий двигун із циклом Аткінсона, який працює в парі з двома електродвигунами. Новий кросовер також отримує агрегат, що підключається для Європи, що поєднує в собі той же ДВС, два електродвигуни і акумуляторну батарею більшого розміру. Запас ходу лише на електроенергії становить до 82 км. Honda не надає додаткової інформації, хоча стверджує, що акумулятор можна повністю зарядити лише за 2,5 години..

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Дякуємо!

Тепер редактори знають.