Випущено перший у світі гібридний танк на базі легендарного позашляховика

У США представили перший гібридний танк від Rezvani на базі Wrangler

0
219

Rezvani щойно передав ключі новому власнику своєї першої моделі Tank Hybrid , позашляховику, який виглядає потойбічним і може бути оснащений 1000-сильним Dodge Demon V8 для тих, хто шукає максимальної продуктивності.

Враховуючи, що Rezvani Tank насправді заснований на Jeep Wrangler, доступна для нього гібридна силова установка ідентична тій, що ставиться на Wrangler 4xe . Вона складається з 2,0-літрового чотирициліндрового двигуна з турбонаддувом потужністю 270 л. , Електродвигуна потужністю 44 к.с. спереду та електродвигуна потужністю 134 л.с. ззаду, що живляться від літій-іонної батареї ємністю 17 кВт/год. У сумі агрегат розвиває потужність 375 л. і крутний момент 639 Нм .

Власник цього нового Rezvani Tank вибрав відтінок Silver Metallic Satin, який блискуче доповнює стиль. Він також оснащений набором яскравих коліс із чорним покриттям та позашляховими шинами, завдяки яким він почуватиметься як удома навіть у найскладніших умовах. Що стосується інтер’єру, то він зберігає багато рис звичайного Jeep Wrangler , але обтягнутий новою шкірою Nappa з карамельним відтінком.

Хоча Rezvani не сказали точно, скільки власник цього танка витратив на позашляховик, погляд на онлайн-конфігуратор компанії показує, що ціни на Tank починаються від 175 000 доларів , а гібридна установка збільшує вартість на 8 500 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.