Названо найкращий позашляховик за 1 млн гривень

Експерти назвали Toyota Land Cruiser Prado 150 найнадійнішим позашляховиком в Україні

Час читання: < 1 хв.
0

Популярний рамний позашляховик із постійним повним приводом Toyota Land Cruiser Prado 150 цінується за високий комфорт, внутрішній простір, позашляхові здібності та надійність. Prado 150 побудований на базі модернізованого шасі попередньої 120-ї серії, що відмінно зарекомендувало себе. При цьому позашляховик має хорошу залишкову вартість навіть після 250 тисяч кілометрів пробігу.

За словами експерта журналу “За кермом” Сергія Зінов’єва, 2,7-літровий бензиновий атмосферний двигун 2TR-FE потужністю 163 к.с. з чавунним блоком і стійким ланцюгом ГРМ легко виходжує до 400 тисяч кілометрів на А-95. Однак, як уточнює, експерт, є в моторній гамі позашляховика і дизельні двигуни, достоїнства яких дещо переоцінені, адже мають і суттєві мінуси, такі як невеликий ресурс.

Тим часом бензиновому агрегату покладено “гідроавтомати”: ранні 4-ступінчасті A340F або 6-швидкісні A761F, що змінили їх у 2013 році. Ресурс таких автоматичних коробок передач становить понад 400 тисяч кілометрів, що також робить Toyota Land Cruiser Prado 150 чудовим вибором за 1 млн гривень.

Реклама

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!