Volkswagen знайшов заміну своєму семимісному кросоверу

Кросовер Volkswagen Tiguan Allspace замінить семимісний Tayron

0
221

У Китаї в модельному ряду німецької марки є дуже примітний компактний кросовер, який називається Tayron. Над її розробкою працювали інженери спільного підприємства FAW-VW. Модель вийшла на ринок у 2018 році, а пізніше отримала купеподібну модифікацію з приставкою X у назві. Обидва автомобілі побудовані на модельній архітектурі MQB і доступні виключно в КНР. Однак для моделі наступного покоління все може змінитися, пише Autocar India.

За даними порталу, VW має намір вивести Tayron на міжнародну арену, де він замінить добре відомий у Росії кросовер Tiguan. Щоправда в розрахунок береться саме довгобазна версія моделі з третім рядом сидінь, яка називається “L” і “Allspace”. Tayron стоятиме вище Tiguan наступного покоління і нижче за оновлений Touareg, водночас виступаючи еквівалентом Skoda Kodiaq другого покоління. Ходять чутки, що виробництво розпочнеться наступного року в Німеччині.

Неясно, чи доживе більший Tiguan до появи нового покоління на деяких ринках, чи Tayron повністю замінить його. Але раніше генеральний директор VW Томас Шефер несподівано згадав Tayron в європейському контексті під час інтерв’ю на початку місяця. Він сказав, що запуск Tayron запланований на 2024 рік, і він стане однією з останніх моделей VW в Європі, оснащених двигунами внутрішнього згоряння.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!