Авто

Компанія Nissan випустить нове покоління Juke

Share

Друге покоління Nissan JUKE було представлено у вересні 2019 року і надійшло у продаж до кінця того ж року, тому йому незабаром виповниться чотири роки. Зазвичай на цей час автовиробники готують рестайлінг. Однак цікаві шпигунські фото, що дійшли до нас, вказують швидше на зовсім нове покоління японського кросовера.

Успіх першого покоління JUKE не був продовжений моделлю, що продається в даний час, оскільки різниця в ціні була більше, що є ключовою причиною, з якої Nissan вирішив скоротити життєвий цикл цього невеликого позашляховика і випустити нову модель. До цього додається той факт, що цей прототип повністю покритий камуфляжем, що часто зустрічається при розробці кардинально нової моделі.

Пропорції та камуфляж, а також форма кузова вказують на те, що перед нами саме JUKE, але його передні та задні двері повністю нові, з лінією даху, дуже схожою на модель, яка продається в даний час.

Але, крім того, це третє покоління JUKE більше, довше, з новим склом у задній стійці у формі трикутника, чого немає у нинішнього JUKE, тому всі бічні штампування нові. Зображення також показують дуже цікаву деталь: нова форма задніх ліхтарів, тепер із перевернутою літерою «L».

Новий JUKE буде розроблений на тій де платформі CMF B групи Renault. Помічений прототип має вихлопну трубу з лівого боку, тому можна дійти невтішного висновку, що це гібрид, оснащений технологією «e-Power», оскільки він не матиме традиційних версій з ДВС. А в 2025 році можна чекати на появу і зовсім повністю електричної версії. Офіційний дебют нового покоління японського кросовера очікується у 2024 році.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Nissan

Останні записи

BMW відкликає нові 5- і 7-Series через дефект рульового валу

BMW відкликає нові 5- і 7-Series через дефект рульового валу. Американська філія марки визнала: 982…

13.10.2024

Названо найбільш надійні та “невбивні” автомобілі

Надійність автомобіля відіграє ключову роль у його загальній вартості володіння. Автомобіль, який рідко ламається та…

13.10.2024

Оновлений Kia Sportage вперше показали на фото без камуфляжу

Оновлений Kia Sportage уперше сфотографували без камуфляжу. У мережі розтиражували знімки передсерійного автомобіля, зроблені в…

13.10.2024

Оновлений Skoda Yeti показали в сучасному стилі

Кросовер Skoda Yeti, колись популярний у сегменті міських позашляховиків, раптово з'явився у новому образі, який…

13.10.2024

Японці розкрили причину низької вартості китайських електромобілів

Нещодавно в регіоні Тюбу, що в центральній частині Японії, відбулася досить незвична виставка китайських електромобілів,…

13.10.2024

Водіїв попередили про ризики заміни лише двох зимових коліс

Багато водіїв, прагнучи заощадити, вважають за краще заміняти лише пару покришок на автомобілі замість повного…

13.10.2024