Авто

Рестайлінговий Peugeot 508: три версії та гібридні двигуни

Share

Серед новинок Peugeot 2023 – нова версія моделі 508. Все ще доступний в кузові седан або універсал, його вже можна замовити в трьох комплектаціях, а перші екземпляри надійдуть в дилерські центри в червні наступного року. Ціни стартують з позначки 42 170 євро, а модельний ряд складається з неелектрифікованих бензинових і дизельних двигунів, а також трьох гібридних варіантів з модулем, що підключається.

Версія Allure вже пропонує багато стандартного обладнання, включаючи двозонний автоматичний кондиціонер, повністю матричні світлодіодні фари, систему камер Visiopark 180 ° та i-Cockpit з 12,3-дюймовими цифровими приладами та навігацією.

Далі слідує версія GT, до якої додані 18-дюймові легкосплавні диски з ексклюзивним дизайном, Visiopark 360°, пакет систем допомоги водієві Drive Assist Plus та інтер’єри з тканини Alcantara та ПЕТ.

Топовою є модель 508 PSE, розроблена, як і попередня модель, фахівцями Peugeot Sport, гоночним підрозділом французького виробника. Цей варіант відрізняється більш агресивним виглядом, ексклюзивними вставками для інтер’єру та екстер’єру та особливим калібруванням комплектації.

В даний час Peugeot не розкриває точну ціну кожного рівня обробки салону. Відомо, що дизельний двигун 1.5 BlueHDi потужністю 130 л. та бензиновий двигун 1.2 PureTech потужністю 130 к.с. з’являться в моторній гамі моделі, обидва в стандартній комплектації поєднуються з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач EAT8.

До цього додаються три вищезгадані гібриди, що підключаються, загальною потужністю 180, 225 і 360 к.с. Останній встановлюватиметься лише у виконанні PSE (яка також оснащена повним приводом).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Peugeot

Останні записи

Chevrolet Corvette ZR1 несподівано побив рекорд максимальної швидкості

Chevrolet Corvette ZR1 несподівано встановив рекорд "максималки". У Німеччині на полігоні в Папенбурзі новинку вдалося…

20.10.2024

Розкрито головні новинки Volkswagen 2025 року

Наступний 2025 стане важливим для німецького автовиробника Volkswagen. Йому належить представити відразу кілька ключових новинок…

20.10.2024

Експерти склали рейтинг найміцніших автомобілів

Британський портал «WhatCar» постійно публікує різні дослідження в галузі надійності автомобілів. Нещодавно журналісти з «Туманного…

20.10.2024

Інтер’єр нового Volkswagen Teramont Pro розкрито на свіжих фотографіях

Отож, у Китаї вже готують до виходу новий Volkswagen Teramont Pro, і нещодавно з’явились свіжі…

20.10.2024

General Motors показав армійський броньовик з унікальною технікою

General Motors показав броньовик для спецслужб з унікальною технікою. "Дочка" автогіганта - GM Defense -…

20.10.2024

Які вживані авто зі США найчастіше обирають українські водії

За перші три квартали 2023 року в Україну пригнали майже 33,5 тисячі авто зі Штатів,…

20.10.2024