Авто

Toyota Prius отримав величезний запас ходу

Share

Toyota оголосила, що її модернізований плагін-гібрид Prius Prime 2023 може проїхати до 71 км тільки на електротязі – вражаюча надбавка в розмірі 76% в порівнянні з попереднім поколінням. У гібридному режимі, коли працює 2,0-літровий чотирициліндровий бензиновий двигун і два електромотори, Prius Prime SE витрачає 4,5 літра палива на 100 км шляху у змішаному циклі. Версії XSE та XSE Premium проїдуть у режимі EV близько 63 км.

Як повідомляє видання csn-tv.ru , у гібридному режимі двигун Prius Prime та літій-іонний акумулятор на 13,6 кВт-год забезпечують велику потужність для покращення прискорення. При сумарній потужності 220 к.с. і 189 Нм моменту, що крутить, автомобіль здатний розігнатися від 0 до 100 км/год за 6,8 секунд.

У стандартне оснащення версії SE увійшли 17-дюймові темно-сірі легкосплавні диски, 8-дюймовий сенсорний екран мультимедіа, тканинні сидіння з електроприводом та регулювання у шести напрямках. Додатково доступні шість портів USB-C, шкіряне кермо, електронне гальмо стоянки і датчики дощу.

Комплектація XSE отримує 19-дюймові колісні диски, що регулюється у восьми напрямках сидіння водія в обробці SofTex, систему Smart Key для передніх дверей та багажника, а також бездротову зарядку смартфонів. Опціонально доступні 12,3-дюймовий дисплей, панорамний дах та цифровий ключ.

Топова версія XSE Premium відрізняється аудіосистемою JBL Premium Audio з 8 динаміками, задніми дверцятами з електроприводом і підігрівом і вентиляцією передніх крісел. Покупці можуть вибрати такі опції, як Panoramic View Monitor , підігрів задніх сидінь, систему Advanced Park , а також 185-ватний сонячний дах, здатний заряджати приводний акумулятор під час паркування.

Toyota Prius Prime 2023 оцінюється мінімум в 32 350 доларів у версії SE, 35 600 доларіву версії XSE і 39 170 доларів у версії XSE Premium , не включаючи плату за доставку до пункту призначення 1095 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Leave a Comment

View Comments

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Toyota

Останні записи

Японські експерти розкрили секрет низьких цін на китайські автомобілі

Японські експерти з'ясували, як китайським автовиробникам вдається зберігати низькі ціни на свої автомобілі. Як виявилося,…

10.10.2024

Електрокари Honda звучатимуть, як легендарні авто з двигунами внутрішнього згоряння

На технічній презентації в Японії Honda представила інноваційне рішення для електромобілів — можливість вибору звуку…

10.10.2024

У Європі хочуть заборонити продаж Tesla Cybertruck через травмонебезпечний дизайн

У Європі розглядається можливість заборони продажу нового автомобіля Tesla Cybertruck. Це пов'язано з побоюваннями, що…

10.10.2024

Skoda прогнозує початок цінової війни в Європі у сегменті електромобілів

Днями були оголошені ціни на новий електромобіль Skoda Elroq, який здивував своєю конкурентоспроможною вартістю, порівнянною…

10.10.2024

Водіям пояснили, чи потрібно мити двигун авто насправді

Миття двигуна - процедура, про яку багато водіїв замислюються лише при необхідності або зовсім нехтують…

10.10.2024

Список автомобільних деталей, які крадуть найчастіше

Навіть у добре освітлених місцях автомобіль залишається привабливою мішенню для злодіїв. Вони зазвичай намагаються викрасти…

10.10.2024