Hyundai показала оновлений седан Hyundai Sonata 2023 року

0
290

Hyundai оголосила про запуск восьмого покоління моделі Sonata, яке вирізняється революційною зміною образу. Як завжди, корейська компанія представила тільки дизайн новинки, залишивши інформацію про технічні характеристики на потім.

Зовнішність нової Sonata було показано під час зйомок реклами в лютому. Вона відрізняється від попередника своїм новим корпоративним стилем, який також використаний у моделях Grandeur і Solaris. Новий дизайн охоплює світлодіодну смугу під кромкою капота і окремі фари, які вписані в повітрозабірники. Це надає передній частині седана більш агресивного вигляду завдяки гострокутній решітці радіатора.

Задня частина нової Hyundai Sonata тепер має H-подібні ліхтарі, які не приховують ширину автомобіля, а навпаки, її підкреслюють. У стандартній версії седана вже присутнє спортивне оформлення вихлопної системи.

Мультимедійна та приладова панелі на 12,3 дюйма об’єднані в одному блоці. Центральні дефлектори інтегровані в торпедо, а селектор трансмісії перемістився за рульове колесо. Кермо більше не має “вухатого” дизайну і оснащене трьома спицями. Замість логотипу в центрі тепер є проста смужка із закругленими краями. Клімат-контроль керується через сенсорну панель.

Компанія поки не повідомила про технічні характеристики нової Sonata, але ходять чутки про заміну 1,6-літрового турбодвигуна на 2,5-літровий чотирициліндровий мотор у стандартній комплектації. У моделі N Line він видає 294 к.с. Також очікується поява версій з повним приводом, щоб більш ефективно конкурувати з Toyota Camry і Kia K5.

Презентація нової Hyundai Sonata відбудеться на Seoul Mobility Show 30 березня, після чого почнуться продажі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!