Кросовер Peugeot 408X 2023 доступний для попереднього замовлення

0
169

Як і було анонсовано раніше, вчора, 21 березня, на китайському ринку стартували попередні продажі Peugeot 408X 2023. Побудований кросовер на новій платформі EMP2 V3. Аналогічна архітектура застосована і для Citroen C5 X. Як повідомляється, обидві моделі збиратимуться на потужностях заводу компанії Dongfeng . Що стосується Peugeot 408X, то для нього заявлено чотири основні комплектації. Їхня ціна варіюється в діапазоні від 145 700 до 179 700 юанів (800 тис – 1 млн гривень). Вже на цьому етапі виробник пропонує кілька приємних бонусів для перших покупців, перелік яких є на сайті марки.

На окрему увагу заслуговує зовнішність Peugeot 408X. Незважаючи на те, що для кросовера використаний фірмовий стиль, у його зовнішності є кілька оригінальних рішень. Зокрема, кузов отримав плавні контури, що вказують на гарну аеродинаміку. При цьому у автомобіля є кілька досить різких складок, які підкреслюють його спортивний характер. Попереду ж відчувається певна агресивність. Особливо це помітно в оформленні оптики та бічних повітрозабірників. Решітка радіатора виглядає компактною, розташовуючись між фарами. На даху встановлена ​​антена у стилі «акулячого плавця». Дуже складне оформлення отримав задній бампер, де нижня частина виступає над кузовом за рахунок пластикової накладки чорного кольору.

Щодо внутрішнього оздоблення, то тут простежується знайомий за іншими моделями марки стиль. Це видно по відповідній обробці, вибраним матеріалам та оснащенню. Для кросовера заявлено багато сучасних систем допомоги управління та безпеки. Так, в арсеналі Peugeot 408X значаться панель приладів на 10,25 дюйма, мультимедіа на 9,7 дюйма, кілька клавіш фізичного типу, кліматична установка, камери, зручні сидіння та інше. В цілому, інтер’єр виглядає сучасно і технологічно одночасно (фото: Peugeot).

Під капотом авто встановлено досить продуктивний двигун, що забезпечує віддачу в межах 175 кінських сил. Йдеться про турбований агрегат на 1,6 літра об’єму. З ним поєднується восьмиступінчаста автоматична трансмісія. Особливий акцент зроблено на тому, що кросовер можна використовувати не лише у міських умовах, а й виїжджати на пересічену місцевість. Пояснюється це наявністю дорожнього просвіту в 190 мм та кутів в’їзду та з’їзду на 16 та 21 градус відповідно.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!