MINI Cooper отримав особливу гоночну версію

Компанія BMW представила спеціальний MINI Cooper S Clubman Untold Edition

0
157

Новий MINI Cooper S Clubman у Untold Edition поєднує в собі спортивну естетику з унікальними характерними рисами Untold Edition . Безпомилковий зовнішній вигляд особливо характеризують типові для моделі розділені двері в задній частині та ексклюзивний колір кузова Sage Green .

MINI Cooper S Clubman оснащений чотирициліндровим бензиновим двигуном, який розганяє авто від 0 до 100 км/год за 7,2 секунди при потужності 178 к.с. Динаміка явно підкреслюється вузькими спортивними смугами, що перетинають капот і перенесеними в інтер’єр спортивними сидіннями з оздобленням MINI Yours Leather Lounge Sage Green. Вони також підкреслюють спортивний характер MINI Cooper S Clubman версії Untold Edition .

Колір 18-дюймових легкосплавних дисків – Refined Brass – також демонструє елегантну сторону MINI Cooper S Clubman у виконанні Untold Edition . Колір також відбивається в накладках бічних порогів та окантовці повітрозабірників, створюючи гармонійний загальний вигляд. Поєднання спортивних, освіжаючих характеристик та стриманого використання колірних акцентів робить MINI Cooper S Clubman у версії Untold Edition автомобілем, що притягує погляди.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!