Головна Авто Кросовер Volkswagen Tiguan став дуже чорним

Кросовер Volkswagen Tiguan став дуже чорним

Компанія Volkswagen представила спецверсію кросовера Tiguan Black Edition

Час читання: < 1 хв.
0

Нинішній Volkswagen Tiguan добігає кінця свого життя, і щоб надати позашляховику імпульсу до того, як його заміна з’явиться наприкінці цього року, була анонсована нова версія Black Edition. Нова модель, розташована над Tiguan R-Line, коштує від 37325 фунтів стерлінгів або близько 3,38 млн рублів за акутальним курсом і поєднує в собі спортивний зовнішній вигляд R-Line з безліччю додаткових стандартних пакетів.

З таким же скульптурним переднім бампером і більшими нижніми гратами Black Edition схожий на R-Line, хоча з темними елементами обробки і чорними зовнішніми дзеркалами заднього виду. Комплект чорних 20-дюймових легкосплавних дисків завершує образ, фарба металік та панорамний люк також входять до оснащення спецверсії.

Світлодіодні фари входять у стандартну комплектацію, поряд з повністю цифровою панеллю приладів і великим 9,2-дюймовим тачскрином мультимедійної системи. Система оснащена навігацією Volkswagen Discover Media. Також до базових опцій увійшли підігрів передніх сидінь, DAB-радіо і адаптивний круїз-контроль.

Tiguan Black Edition у базовій версії пропонується з 1,5-літровим бензиновим двигуном, який видає 148 л. потужності. Також доступний для замовлення 2,0-літровий дизельний варіант із такою ж вихідною потужністю.

Пізніше буде доступно три варіанти повного приводу 4MOTION, кожен із 2,0-літровим двигуном. Покупці можуть обрати дизельний двигун потужністю 148 або 197 к.с. або бензиновий агрегат потужністю 187 л. Всі вони агрегатуються із семиступінчастою коробкою передач DSG від Volkswagen.

Нова модель приєднується до інших позашляховиків Black Edition у лінійці Volkswagen, включаючи менший T-Cross та флагманський Touareg. В рамках випуску Black Edition Volkswagen пропонує депозитний внесок у розмірі 1750 фунтів стерлінгів, що включає безкоштовне обслуговування протягом двох років. Аналогічна пропозиція поширюється на кросовери T-Cross, Taigo та T-Roc.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.