Hyundai показала перші зображення оновленого седана Elantra

Компанія Hyundai опублікувала перші зображення оновленого седана Elantra

0
294

Готуючись до дебюту нового Solaris, марка Hyundai повністю розсекретила зовнішність оновленої моделі Elantra. Перші офіційні зображення рестайлінгового седана опублікувала прес-служба корейського автовиробника.

Дивлячись на представлені зображення, можна переконатися в тому, що після оновлення Hyundai Elantra досить значно зміниться зовні. Вона отримає абсолютно новий дизайн передньої частини із звуженими фарами, тонкими світлодіодними смужками ДХО, а також радіаторними гратами з візерунком у стилістиці актуального кросовера Tucson .

Фірмова кутасте виштамповка на бічній частині кузова машини (у компанії Hyundai дані грані відносять до фірмової стилістики під назвою Parametric Dynamics ) і похилий лінія даху після рестайлінгу збережуться, але при цьому з’являться нові колісні диски з аеродинамічний дизайн, а задня частина Elan являти собою короткий «хвостик» із масивним бампером, а також об’єднаними між собою ліхтарями.

Щодо «техніки» серйозних змін не планується. Актуальна Elantra продається на батьківщині зі 123-сильним бензиновим атмосферним мотором 1.6 із сімейства Smartstream та його газовою модифікацією LPI на 120 к.с. У США у неї головним є 2,0-літровий 149-сильний атмосферний агрегат, а в РФ вона представлена ​​з двома «атмосферниками» робочим об’ємом 1,6 (128 к.с.) та 2,0 (150 к.с.) літри. Коробки передач – шестиступінчаста МКПП, шестиступінчаста АКПП та варіаторна трансмісія.

Дата дебюту оновленої моделі Hyundai Elantra поки що не названа, але очевидно, що її представлять незабаром.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!