Новий VW Passat B9 буде довшим і нижчим, ніж його попередник

0
1063

Фотошпигунам вдалося відобразити у своїх об’єктивах новий універсал VW Passat. Зрозуміло, тестовий автомобіль все ще ховається під панелями кузова поточної моделі, але в тому, що перед нами новий Passat B9 вже можна не сумніватися.

На опублікованих знімках новий універсал Passat виглядає значно довшим, нижчим і агресивнішим, ніж його попередник. Це корелює з інформацією, що раніше з’являлася в Мережі про те, що габарити моделі зростуть. Втім, наскільки – як і раніше, невідомо.

Колісна база автомобіля, мабуть, також буде розтягнута, і на шпигунських фото новий Passat виглядає як спортивний універсал з приємними пропорціями.

Які зміни відбудуться у зовнішності моделі поки невідомо, але можна припустити, що під маскуванням ховаються решітки радіатора в стилі VW Golf, а також повністю нова оптика.

Під капотом очікуються варіанти як з бензиновими, так і з дизельними двигунами. Зважаючи на все, це буде останній Passat, оснащений такими моторами, оскільки VW активно просуває повний перехід до електрифікації свого модельного ряду.

Раніше в Мережі публікувалися шпигунські знімки того ж універсала наступного покоління, що тестує гібридну трансмісію, що підключається, яку легко впізнати по зарядному порту, що буквально стирчить з переднього крила.

За чутками, агрегатна зв’язка поєднуватиме в собі 1,5-літровий двигун з електромотором і ємною батареєю, що додасть універсалу Passat запас ходу тільки на електротязі до 100 кілометрів. Так чи інакше, але поки вся ця інформація сама компанія не підтверджена крім тієї, що седана можна не чекати – Passat B9 буде продаватися тільки в кузові універсал.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!