Топ-10 найшвидших німецьких спортивних седанів з будь-коли створених

0
99

У світі триває гонка на швидкість. Завдяки великим технологічним стрибкам сучасні автомобілі стають все швидше, і деякі виробники намагаються запропонувати ринку найшвидші машини.

Незважаючи на зниження інтересу до сегменту, у секторі спортивних седанів все ще є здоровий вибір. М’язисті пропозиції швидко ставлять на місце крикливі суперкари, оскільки такі американські автомобілі, як Dodge Charger SRT Hellcat Redeye Widebody, розривають все склепіння правил. Зрозуміло, що це всеамериканський герой, але він також ділить “сцену” з кількома відомими європейськими претендентами на спортивні седани.

Серед них – ціла низка німецьких учасників. Автомобілі, які долають дистанцію 0-100 км/год із такою легкістю, що цей час видається неймовірним. У нашому матеріалі представлені 10 найшвидших німецьких спортивних седанів, які колись випускалися.

1. Audi RS e-Tron GT – 3,0 секунди

Вони просто напхані технологіями нового рівня. Audi RS e-Tron GT – це флагманська модель компанії. Це ідеальний спосіб продемонструвати, на що здатний електромобіль Audi, орієнтований на продуктивність. Здвоєні електродвигуни видають 637 л. і 830 Нм крутного моменту.

Для зниження ваги RS e-Tron GT може похвалитися дахом із вуглецевого волокна. Це лише одна з багатьох функцій автомобіля, орієнтованих на продуктивність. На повній зарядці RS e-Tron GT проїжджає в середньому 370 км. Типове для Audi оздоблення салону виконане на дуже високому рівні.

2. BMW M5 CS – 3,0 секунди

Кращий M5 з колись побудованих. І один із найкращих спортивних седанів у світі. BMW M5 CS – це диво автомобілебудування. Потужний, приємний та вишуканий. Справжній автомобіль для водія у всіх сенсах.

BMW M5 Competition Sport оснащується 4,4-літровим твін-турбо V8. Він розвиває 627 л.с. і 750 Нм крутного моменту. Його максимальна швидкість становить 309 км/год. Складна система AWD передає всю потужність асфальту. Це спортивний седан, який також перетворюється на суперкар представницького класу.

3. Porsche Panamera Turbo S – 3,1 секунди

Його зовнішній вигляд може поділити шанувальників Porsche, але його продуктивність поєднує їх. Panamera Turbo S – це титан потужності та швидкості. 4,0-літровий твін-турбо V8 вивергає 620 л.с. і 819 Нм крутного моменту. Подолання відстані не потребує зусиль і відбувається в абсолютній розкоші.

Розкішний інтер’єр обіймає водія, поки потужна силова установка мчить його до лінії горизонту. Panamera Turbo S – це великий автомобіль, який, здається, зменшується навколо водія. На крутих поворотах він впевнено стоїть на ногах і маневрений. Він дуже практичний та зручний для водіння.

4. Maybach-Brabus 900 Rocket – 3,6 секунди

Mercedes-Maybach – це найвищий прояв багатства. Maybach-Brabus – це найвищий прояв багатства з могутністю. Під капотом спить 6,3-літровий твін-турбо V12. Коли його приводять у дію, він видає 900 л. і 1500 Нм крутного моменту. Погодьтеся, це величезні показники.

Цей суперседан може розганятися до 350 кілометрів на годину. Як і в будь-якому Maybach, інтер’єр відрізняється неперевершеною розкішшю. Набір висококласної електроніки доповнює найтонша шкіра. Maybach-Brabus – це, можливо, найшвидший і найрозкішніший спосіб пересування дорогами.

5. Mercedes-Benz EQE 53 – 3,6 секунди

Електронна революція у самому розпалі, і разом із нею приходить хвиля автомобілів, які, здається, кидають виклик фізиці. Mercedes-Benz EQE 53 не є винятком. Двомоторна трансмісія розвиває потужність 617 л. У разі вибору додаткового пакету AMG Dynamic Plus ця цифра збільшується до 678 к.с.

Середній запас ходу 518 кілометрів швидко зменшиться, якщо часто використовувати всю потужність. Пневматична підвіска та безліч електронних інтелектуальних систем тримають потужність під контролем, забезпечуючи плавний, але швидкісний рух. З інтер’єром, що нагадує космічний корабель, EQE 53 також вражає візуально.

6. HPA Volkswagen Jetta R GT – 3,8 секунди

HPA VW Jetta R GT був збудований для виставки SEMA. Він продемонстрував, чого можуть досягти інженери Volkswagen, коли спускаються з повідця. У ньому використовувалися найкращі деталі VW, доступні на той момент. HPA Jetta R GT був монстром, зробленим на замовлення, і мав велику кількість корисної потужності.

Турбований 3,2-літровий гоночний двигун видавав 600 л. Ця потужність передавалася на всі чотири колеса через коробку передач DSG з подвійним зчепленням. Кожен сантиметр Jetta був доопрацьований. Від ковшеподібних сидінь із глибокою підтримкою до 8-поршневих роторів Brembo. Все це створено для гонитви за швидкістю.

7. Audi S8 Plus – 3,6 секунди

Він може виглядати як більшість інших моделей Audi A8. Але S8 Plus має велику кількість кінських сил. Завдяки чуйному 4,0-літровому твін-турбо V8. 597 к.с. і 750 Нм крутного моменту передаються на всі чотири колеса. Audi S8 Plus – це не що інше, як блискавична швидкість за будь-якої погоди.

Тут немає жодних помітних спойлерів або боді-китів. S8 Plus має витончений стиль, зрілий вигляд та класифікується як європейський “sleeper car”. Мало що вказує на те, що без обмежувача S8 Plus міг би розігнатися до 322 км/год.

8. Mercedes-AMG E63 S – 3,5 секунди

Німецький м’яз-кар з чотирма дверима та містким багажником, з чудовим твін-турбо 4,0-літровим V8, що видає 630 к.с. і 850 Нм крутного моменту. Увімкніть його в електронний режим дрифту та підпаліть задні шини. E63 S перетвориться з плавного керівника на буйного шибеницю.

За точністю керування E63 S не зрівняється з BMW M5. AMG E63 S – це тварина, яку потрібно приручити. Вся необроблена міць та дика агресія. Проте це збалансований автомобіль для проходження швидких поворотів. Продумана та регульована система AWD забезпечує достатню механічну тягу, коли це необхідно.

9. BMW M3 Competition xDrive – 4 секунди

BMW M3 перетворився на дуже складну машину. Автомобіль, який тепер можна купити як повнопривідну дорожню ракету. Твін-турбо 3,0-літрова пряма шістка видає 503 л. і 650 Нм крутного моменту, забезпечуючи достатню тягу вперед при натисканні на педаль.

Однак замовити M3 Competition xDrive не так просто. На вибір пропонується ціла низка опціональних пакетів, що підвищують продуктивність. Пакет M Drivers підвищує максимальну швидкість до 302 км/год. А пакет M Pro Pack додає керамічні гальма. Все це коштує додаткових грошей, але покращує BMW M3.

10. Volkswagen Arteon R – 4,9 секунди

Повний привід та 2,0-літровий турбований двигун TSI. Технічні характеристики Arteon R – це знайомий рецепт сучасного Volkswagen. Але він продовжує працювати та вражати. Спираючись на м’язисті 316 к.с. під капотом, седан Arteon R – це не слабак.

Це один із найстильніших автомобілів, створених VW. Arteon R може похвалитися жорсткішою підвіскою з адаптивними амортизаторами і збільшеними гальмами. Це наголошує, що автомобіль є спортивним седаном. Навіть при сильному тиску Arteon R зберігає спокій. Ідеально підходить для далеких поїздок, це дуже розумний VW.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!