Власники назвали новий мінівен Ford Galaxy найдешевшим в обслуговуванні та комфортним

0
119

Ford Galaxy завжди мав високий попит. І остання версія американської моделі має зберегти це. Автомобіль пропонує багато з того, що подобалося власникам у попередніх модифікаціях Galaxy, але й дає щось більше. Він оснащується гібридною установкою, яка, крім економії палива, забезпечує непогану динаміку. Але з цієї причини Ford Galaxy 2023 коштує порівняно дорого. Проте, як показують відгуки власників, за американську модель потрібно переплатити.

Стандартна шестиступінчаста механічна коробка передач точна і плавна, але опціональна восьмиступінчаста автоматична коробка менш приваблива. Він досить чуйний на кік-даун, але час від часу він стукає між передачами, і для перемикання між приводом і заднім ходом потрібен час. , І це сильно засмучує. Galaxy пропонує розмірену їзду. На швидших дорогах поїздка набуває більш високого рівня полірування, а тиша та спокій усередині викликають захоплення; є трохи фонового шуму дороги та вітру, але нічого нав’язливого. Двигун також в основному працює тихо, як тільки він досягає нормальної робочої температури.

Galaxy, як, в принципі, та інші мінівени його класу, потребує певних навичок. До цього автомобіля потрібно звикнути, тому спочатку деякі його особливості змушують нервувати водіїв.

Керованість досить дивовижна для такої високої машини – у хорошому розумінні. Добре, Galaxy нахиляється, коли ви сильно штовхаєте його в поворотах, але він почувається чіпким і збалансованим, з приємно зваженим кермовим керуванням, яке дозволяє вам точно спрямовувати носа. У місті рульове керування легке, а радіус повороту не надто поганий, коли вам потрібно виконати швидкий розворот.

Остання обставина відіграє важливу роль при виборі мінівенів. Ці автомобілі відрізняються досить великими розмірами, через що водії можуть виникнути складнощі при експлуатації в місті. Але точне кермо і малий радіус повороту значно спрощують їзду.

Водії Galaxy виграють від високої посадки, але видимість далека від ідеальної, а стійки вітрового скла розташовані під кутом і таким чином, що приховують небезпеки праворуч. Взагалі кажучи, панель інструментів досить логічна, щоб з нею можна було легко орієнтуватися. Добре, деякі кнопки досить маленькі, але це, принаймні, фізичні кнопки, які можна навчитися використовувати на дотик, а не у вигляді значків на сенсорному екрані інформаційно-розважальної системи.

Перший відгук розкриває явний мінус американської моделі: у неї погана оглядовість у порівнянні з прямими конкурентами. Цей недолік частково нівелюється за рахунок вбудованого обладнання. Але яскраво поводиться після покупки базової версії Galaxy.

На середній низці сидінь є місце для трьох дорослих людей на зріст шість футів. Великі дверні прорізи дозволяють легко сідати і виходити з сидінь, а сидіння можна відкидати і зрушувати окремо для підвищення практичності та комфорту. Galaxy – це чудовий мінівен з великим салоном і просторим багажником. Усередині можуть з комфортом сидіти 7 людей. Він виконує практично ту ж роль, що й основні конкуренти (VW Sharan та інші). Але Galaxy тихіше та спокійніше на дорозі.

Американська модель, згідно з відгуками, пропонує просторий салон і комфортну їзду в різних умовах експлуатації. Вона зручна як у місті, так і на трасі. Також Galaxy оснащується турбодизелем, який рідко зустрічається у сучасних мінівенах.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!