Volkswagen обманював покупців. Новий Passat CC підводить власників відразу після покупки

0
91

Volkswagen Passat CC є одним із найстильніших автомобілів німецького автовиробника. Якщо його побратим, звичайний Passat, вважається повноцінною бізнес-моделлю для ділових людей, що відбулися, то варіант CC більше підходить для молоді і тих, для кого стиль грає велике значення. Втім, офіційно Passat CC у Росії не продається з кінця 2016 року.

І даремно, що не продається. Зараз він переживає рестайлінг другого покоління, в якому виглядає набагато цікавіше, ніж його попередник. Взагалі, може, це когось здивує, але зараз основним ринком збуту Passat CC є КНР. Причому силова установка у нього така ж як у моделі першого покоління, але дизайн і оснащення помітно краще.

На хвилі можливостей схеми паралельного імпорту багато російських шанувальників Volkswagen почали виявляти інтерес до Passat CC. Дізнатися, до чого готуватися, при покупці цієї моделі допоможуть відгуки реальних власників, що найбільше зустрічаються з яких зібрані в цій статті.

Погана оглядовість. Цей параметр відносять до мінусів німецького купеподібного автомобіля. У дзеркала заднього виду тут дуже обмежений огляд, тому завжди необхідно бути напоготові. Втім, цей недолік є не так недоліком, як конструктивною особливістю більшості купеподібних моделей. Виходом із ситуації можна назвати встановлення камери заднього виду.

Чи не практичний. Ті, хто має намір придбати собі Passat CC, повинні бути готові до того, що цей автомобіль вкрай непрактичний. Він у будь-якому випадку розрахований на 4 особи. Так, є версії із заднім диваном, нібито для трьох пасажирів, але це не рятує. Людина, що знаходиться в середині цього дивана, обов’язково попросить помінятися з ким-небудь місцями вже через годину поїздки.

Ефектна зовнішність. Це, мабуть, один із головних плюсів Passat CC, через який найчастіше вибір потенційних покупців падає саме на його користь. У новому поколінні модель стала ще спортивнішою. Агресивні лінії, купеподібний кузов, опуклі передні крила та багато іншого надають автомобілю дуже екстравагантний зовнішній дизайн.

Відмінна керованість. Підвіска моделі налаштована таким чином, що навіть на високих швидкостях керується Passat CC без особливих проблем. При повністю справній ходовій, під час подолання поворотів на високих швидкостях машина не крениться. При цьому навіть на 18-дюймових колесах, при їзді не найкращим покриттям не відчувається її надмірна жорсткість.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!