Зовнішній вигляд електромобіля Xiaomi частково розкрили

0
69

Те, що Xiaomi працює над своїм першим в історії електромобілем, є більш-менш загальновідомим фактом. Але досі в Мережі якось не з’являлося інформації про його зовнішній вигляд.

Виправити це вирішили інсайдери – вони опублікували 3D-моделі заднього та переднього бамперів авто. До того ж новий звіт стверджує, що Xiaomi співпрацює з відомим автовиробником BAIC для реалізації даного проекту.

Передбачається, що майбутній електромобіль називатиметься Modena. Передня частина транспортного засобу отримає спортивний вигляд із невеликими бічними вентиляційними отворами та повітрозабірником у центрі. Спереду також розташована пара фар овальної форми.

Задні бампери також мають імітацію бічних вентиляційних отворів. Дизайн простий та аеродинамічний, без будь-яких інших примітних деталей ззаду.

Нагадаємо, що раніше з’явилася інформація про те, що генеральний директор та засновник Xiaomi Лей Цзюнь нещодавно провів зимові випробування автомобіля на снігу. Це говорить нам про те, що автомобіль знаходиться на досить просунутому етапі розробки та його активно тестують.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!